Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση στις φήμες περί σχέσης με τον Θοδωρή Μαραντίνη
TV Gossip

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση στις φήμες περί σχέσης με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση στις φήμες περί σχέσης με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Τι λέει το στενό περιβάλλον της ηθοποιού

Δημοσιεύματα που θέλουν την Κατερίνα Παπουτσάκη σε σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, τα οποία παρουσιάζουν τη φιλία τους να έχει μετατραπεί σε έναν φλογερό έρωτα.

Οι φήμες ξεκίνησαν από την κοινή εμφάνιση της ηθοποιού με τον τραγουδιστή στα MadWalk τον περασμένο Νοέμβριο, όπου παρουσίασαν έναν ξεχωριστό act.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News και η Κορύνα Μαντάγαρη, οι δυο τους παραμένουν απλά και μόνο φίλοι.

Άνθρωπος από το στενό κύκλο της ηθοποιού και τραγουδίστριας δήλωσε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Κατερίνα είναι μόνη της από τότε που χώρισε από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και έχει επικεντρωθεί στα δύο της παιδιά και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Είναι μία στοργική μητέρα, που έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τους δύο γιους της τον 10χρονο Μάξιμο και τον 5χρονο Κίμωνα. Παράλληλα κάνει και πρόβες για τις εμφανίσεις της. Δυστυχώς, τέτοιες φήμες μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν στα παιδιά που βρίσκονται σε πολύ τρυφερή ηλικία».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη προ ημερών είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρταζε μαζί με καλούς της φίλους και συναδέλφους σε μπαρ στην Αθήνα, ανάμεσα στους οποίους δεν βρισκόταν ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Παπουτσάκη – Θοδωρής Μαραντίνης: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση τους