Κατερίνα Στανίση: Απαντά για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη – «Είμαι βαθιά πληγωμένη»
TV Gossip

Κατερίνα Στανίση: Απαντά για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη – «Είμαι βαθιά πληγωμένη»

Κατερίνα Στανίση: Απαντά για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη – «Είμαι βαθιά πληγωμένη»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη, με τη Κατερίνα Στανίση να τραγουδά και να απαντά για τα όσα έγιναν.

Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, ξεκαθάρισε πώς ο κ. Πατούλης την ώρα που τραγουδούσε η ίδια έφευγε και του ζήτησε να κάνει δύο στροφές.

Στεναχωρήθηκε αρκετά με την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Πατούλης να μην κατέβει ως περιφερειάρχης Αττικής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατουλη και όσα λέγονται για εμένα και το Ζάππειο. Η φίλη μου Ανδριάνα Μανεττα ,η οποία δεν ειχε καμια σχεση με τον φορεα διοργανωσης,με κάλεσε να παραστω για να τιμήσω τις Ελληνιδες του κόσμου, αφού θα ήταν παρουσιαστρια και χορηγός για το The Greek Festival,μετά από επιθυμία της προέδρου.

Με την πρόεδρο μίλησα προσωπικά και ήταν πολύ ενθουσιασμενη και χαρούμενη που θα ήμουν εκεί. Δεν κλήθηκα να κάνω κάποιο πρόγραμμα. Για αυτό δεν πήγα με ορχήστρα.

Στο τέλος της βραδιάς και ενώ ήταν στον χώρο πολύ λίγα άτομα είπα 5 τραγούδια για να τιμήσω και εγώ γυναίκες που ήρθαν από τόσο μακριά, αφιλοκερδώς.

Ο κ. Πατουλης είχε ήδη φορέσει το σακάκι του και έφευγε ο άνθρωπος με τους συνοδούς του.

Τότε τον τράβηξαν επίμονα κάποιες κυρίες από Αυστραλία και Σαουδική Αραβία και πλησίασα και εγώ ζητώντας του να κάνει 2 στροφές να τις τιμήσει.

Όλο αυτό που έγινε είναι πολύ κρίμα και εγώ σαν άνθρωπος είμαι βαθιά πληγωμένη αφού του κόστισε πολλά στην καριέρα του χωρίς να φταίει.

Για όσους είπαν πως η Στανιση δεν έπρεπε να τραγουδήσει στο Ζάππειο, καλό είναι να δείτε την πορεία μου.

Γιατί ως καλλιτέχνιδα έχω τραγουδήσει από το μικρότερο μαγαζί ,στο Madison Square Garden ,Ολυμπιακός στάδιο, Ηρώδειο και σε σταδια και Μέγαρα του κοσμου καταφερνωντας να με αγαπούν σημαντικοί άνθρωποι γραμμάτων και τεχνών. Άτομα με βαθη πνευματικό επίπεδο.

Η μουσική ενώνει και δείχνει την Ελληνική φιλοξενία.Όλη την βραδιά αναφέρθηκαν όλοι στους ομογενείς, τις φωτιές και τα παλικάρια που πέθαναν ηρωικά».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Πατούλης: «Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μου»