Κατερίνα Στικούδη: «Δεν το είχα φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα»
TV Gossip

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν το είχα φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα»

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν το είχα φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα»

Η τραγουδίστρια θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera στη Μάλτα με αφορμή το Europride

Στη Μάλτα θα βρεθεί σε λίγες ημέρες η Κατερίνα Στικούδη αφού θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera στη Μάλτα με αφορμή το Europride με τον ενθουσιασμό της να είναι εμφανής.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μιλώντας στο okmag μοιράστηκε τα συναισθήματά της και όλη της την αγωνία αφού βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

«Έφτασε η στιγμή για την οποία προετοιμαζόμαστε σχεδόν τέσσερις μήνες με χορογραφίες, κοστούμια, τραγούδια, video, backdrops κ.α. Και που δεν είχα φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! Στο φετινό Europride που θα γίνει στη Μάλτα, θα ανοίξω τη συναυλία της Christina Aguilera!

Η αλήθεια είναι ότι είμαι η πρέσβειρα του Thessaloniki Pride από το 2019 για το Europride που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το 2024 -πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό έχω συμμετάσχει σε πολλά ευρωπαϊκά φεστιβάλ υπερηφάνειας στο εξωτερικό, όπως στην Αυστρία και τη Σερβία.

Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ τα δικαιώματα μιας πληγωμένης, δυστυχώς, κοινότητας, της LGBTIQ+, για θέματα τα οποία δεν θα έπρεπε να αποτελούν “θέματα” στις ημέρες μας.

Δεν θα έπρεπε να αποτελεί ζητούμενο το ποιον θα πρέπει να αγαπήσει κανείς».

Για να διαβάσετε περισσότερα, επισκεφθείτε το okmag.gr