Κατερίνα Στικούδη: «Η αλήθεια είναι ότι έχω γίνει σαν μπάλα, έχω πάρει…»
TV Gossip

Κατερίνα Στικούδη: «Η αλήθεια είναι ότι έχω γίνει σαν μπάλα, έχω πάρει…»

Κατερίνα Στικούδη: «Η αλήθεια είναι ότι έχω γίνει σαν μπάλα, έχω πάρει…»

Η ατάκα του γιου της Βύρωνα, η μητρότητα και το όνομα που της αρέσει!

Αντίστροφα μετρά τις μέρες για να κρατήσει στην αγκαλιά της τον δεύτερο γιο της η Κατερίνα Στικούδη, η οποία διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης!

Το «πολυεργαλείο» της ελληνικής βιομηχανίας του θεάματος, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα και τον Μιχάλη Ροδόπουλο, για τον ρόλο της μητέρας τον οποίο απολαμβάνει, τον Βύρωνα, τα κιλά που έχει πάρει, αλλά και το ενδεχόμενο και τρίτου ή και περισσότερων παιδιών.

Κατερίνα, δεν μπορώ να μη σχολιάσω πρώτα από όλα την εντυπωσιακά φουσκωμένη κοιλιά σου, σαν να είσαι έτοιμη για το μαιευτήριο.

Εντάξει, μπορεί να γεννήσω και τον Φεβρουάριο, δεν ξέρω ακόμα. Αλλά θα είναι σίγουρα Υδροχόος. Πάντως, δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά, εκεί, γύρω στα 15-16, όπως και με τον Βύρωνα. Αλλά και να έπαιρνα, δεν με νοιάζει. Έχω λατρέψει τον ρόλο της μητέρας, δεν το περίμενα τόσο πολύ. Είναι πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα, δεν περιγράφεται με λόγια. Με το που με κοιτάει ο Βύρωνας και μου λέει «μαμά μου, τι όμορφη μαμά που είσαι!» λιώνω.

Πόσο είναι τώρα ο Βύρωνας;

Είναι 2 ετών και 3 μηνών. Και καταλαβαίνει τα πάντα. «Πότε θα έρθει ο Νίκος;» μου λέει. «Άντε, ακόμα; Σαν μπάλα είναι η κοιλιά σου!». Η αλήθεια είναι ότι έχω γίνει σαν μπάλα (Γελάει.)

Θα προτιμούσες να είναι κορίτσι το μωρό που περιμένεις;

Να είναι γερό θέλω, αλλά μου αρέσει που είναι αγόρι και το δεύτερο. Τα αγοράκια με μια μπαλίτσα είναι πάρα πολύ χαρούμενα. Εμείς είμαστε λίγο πιο πολύπλοκες από μικρές

Δεν σκέφτεσαι μήπως αργότερα έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους;

Προς το παρόν δεν αγχώνομαι για τη συνύπαρξή τους. Δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω. Είναι στόχος ζωής μου όμως και θα δώσω τα πάντα για να είναι αγαπημένα αδελφάκια. Ο ανταγωνισμός είναι ένστικτο, υπάρχει παντού γύρω μας.

Είναι πρόωρο να ρωτήσω αν είσαι έτοιμη για ένα ακόμη μωρό;

Δεν είμαι αρνητική καθόλου. Μακάρι να κάνουμε μια ομάδα μπάσκετ! (Γελάει.) Μου αρέσει που ακούω να με φωνάζει κάποιος «μαμά». Δεν με φόβισε καθόλου. Τρέχω παντού με τον μικρό. Και μπάλα και δραστηριότητες και πάρκα και γήπεδα, μέσα σε όλα. Με τον Βύρωνα είναι σαν να ξαναγέννησα τον άντρα μου. Έφερα στη ζωή ένα αγοράκι που του μοιάζει και έχω τρελαθεί. Κι ας μου έλεγε ο Βαγγέλης «τα αγοράκια μοιάζουν στις μαμάδες τους». Βγήκε ίδιος, οι γκριμάτσες του, όλα. Είναι πολύ συγκινητικό.

Φανταζόσουν τον εαυτό σου μαμά από μικρή;

Όχι. Αγαπούσα τα παιδάκια πάρα πολύ, μου άρεσε ο τρόπος που με κοιτούσαν, οι αγκαλιές, αλλά μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα κάνω παιδιά. Όμως, πάντα έλεγα ότι αν ποτέ κάνω παιδί και είναι αγοράκι θα το πω Βύρωνα. Και γνωρίζω τον Βαγγέλη, ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας, και λέω: «Εσύ είσαι! Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα άλλο». Βύρωνας είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα.

Και τώρα ποιο είναι το όνομα που σου αρέσει;

Νίκος, που είναι ο μπαμπάς μου.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!