Κέρκυρα: Το ξέσπασμα της Νικολέττας Καρρά για το νεκρό άλογο – «Δεν αντέχω τόση ντροπή»
TV Gossip

Κέρκυρα: Το ξέσπασμα της Νικολέττας Καρρά για το νεκρό άλογο – «Δεν αντέχω τόση ντροπή»

Κέρκυρα: Το ξέσπασμα της Νικολέττας Καρρά για το νεκρό άλογο – «Δεν αντέχω τόση ντροπή»

Οι οργισμένες αντιδράσεις των καλλιτεχνών

Με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Κέρκυρας, όταν ένα άλογο άμαξας είχε πέσει νεκρό στον δρόμο.

Οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές και η ταλαιπωρία που βιώνουν τα άλογα ενόψει τουριστικής περιόδου – και όχι μόνο – είναι τεράστια.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, το άλογο ήταν στην άμαξα, η οποία εκείνη τη στιγμή δεν είχε τουρίστες και με τον ιδιοκτήτη του, όταν ξαφνικά έπεσε στον δρόμο του Φοίνικα.

Αμέσως, τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και άλλοι αμαξάδες έτρεξαν να βοηθήσουν, αλλά το άλογο ήταν ήδη νεκρό.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία.

Η Νικολέττα Καρρά αλλά και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ξέσπασαν μέσα από αναρτήσεις τους στο Instagram, αφού πρέπει να ληφθούν επιτέλους τα κατάλληλα μέτρα για να μην κακοποιούνται τα άλογα είτε τα γαϊδούρια για λόγους αναψυχής.

«Δεν αντέχω τόση ντροπή. Δεν αντέχεται τέτοια αναισθησία από το ανθρώπινο είδος.. πως αφήνουν ψυχές να ταλαιπωρούνται και να πεθαίνουν έτσι.. πως γίνεται. Θυμός , θλίψη και απελπισία μαζί.. το σκέπασαν νεκρό και πήγαν να πάρουν το επόμενο που θα χρησιμοποιήσουν.. τέρατα..», γράφει η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, από την πλευρά του, αναφέρει: «Δυστυχώς πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι όσοι ανεβαίνουν στις άμαξες ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες για να κάνουν τις βόλτες τους, είναι το ίδιο συνένοχοι με αυτούς που οδήγησαν το άλογο σε αυτή την κατάσταση. Έφυγε με φρικτό τρόπο σε ένα τσιμέντο που η θερμοκρασία του έφτανε στους 65 βαθμούς Κελσίου. Πρέπει τώρα να συνταχθεί νόμος αποκλειστικά για την προστασία των ιπποειδών, διαφορετικά ο καθένας μπορεί να τα εκμεταλλεύεται μέχρι θανάτου για μια βόλτα των 10 ευρώ».