Κωνσταντίνος Αργυρός: «Όργωσε» τα κύματα στο νησί των ανένων
TV Gossip

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Όργωσε» τα κύματα στο νησί των ανένων

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Όργωσε» τα κύματα στο νησί των ανένων

Με στενό του φίλο στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σε ένα διάλειμμα από την καλοκαιρινή του περιοδεία Elpida Τour που ξεκίνησε τον Ιούνιο.

Ο φακός του ΟΚ! τον εντόπισε στο Nammos στην παραλία της Ψαρούς το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουλίου μαζί με τον φίλο του Ανέστη Ευαγγελόπουλο.

Ο τελευταίος δραστηριοποιείται στον τομέα των δημοσί- ων σχέσεων και ήταν εκείνος που γνώρισε τον τραγουδιστή με τη νέα του σύντροφο Αλεξάνδρα Νίκα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών Γιώργου Νίκα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες –ανεπιβεβαίωτες– φήμες, που διαψεύδονται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα πρόκειται να γίνουν σύντομα γονείς. «Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω».

Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφό μου» έχει παραδε – χτεί ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του στο DownTown Κύπρου.

H επόμενη προγραμματισμένη live εμφάνιση του Κωνστα – ντίνου Αργυρού είναι στη Ρόδο, στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας, την Τετάρτη 2 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η απάντηση για το τέλος της συνεργασίας με τον Σάκη Ρουβά

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Στην Κύπρο το ζευγάρι

Αλεξάνδρα Νίκα – Χριστιάνα Μπέτα: Μαζί στο κλείσιμο σεζόν του Κωνσταντίνου Αργυρού