Κορίνα Τσοπέη: «Το διάστημα που με άφησε ο άντρας μου, είχα πεθάνει»
TV Gossip

Κορίνα Τσοπέη: «Το διάστημα που με άφησε ο άντρας μου, είχα πεθάνει»

Κορίνα Τσοπέη: «Το διάστημα που με άφησε ο άντρας μου, είχα πεθάνει»

Η συγκλονιστική της εξομολόγηση

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε η Κορίνα Τσοπέη και άνοιξε την καρδιά της για τον δύσκολο χωρισμό της από τον πρώτο της σύζυγο και τον λόγο που δεν έκανε παιδιά με τον δεύτερο.

Δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σας που έμεινε ανεξίτηλο;

Πολλά… Όταν ο άντρας μου μου ζήτησε να χωρίσουμε με τρία μωρά παιδιά, πέθανα, δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρε ένα αεροπλάνο και έφυγε. Τότε εγώ έλεγα: «Χριστέ μου, να πέσει το αεροπλάνο αλλά να πεθάνει μόνο αυτός, όχι οι άλλοι άνθρωποι που είναι μέσα». Ήταν απόγνωση, μίσος, ανησυχία, τα πάντα. Δεν είχα δύναμη.

Φαντάζει απίστευτο, μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη όμορφη γυναίκα, να την παρατήσει ένας άντρας.

Όταν χωρίσαμε και άρχισα να βγαίνω ραντεβού με άλλους, στους οποίους έλεγα από την αρχή ότι ήμουν παντρεμένη, ότι έχω τρία μωρά παιδιά, εκείνου μου απαντούσαν: «Γιατί άφησες τον άντρα σου; Γιατί άφησες τον άνθρωπο;». Όταν τους απαντούσα, «δεν τον άφησα εγώ, εκείνος με άφησε», εκείνοι μου έλεγαν: «Πρέπει να είναι ηλίθιος». Έβλεπα τον άντρα μου, όταν έπαιρνε τα παιδιά και μου έλεγε: «Μη λες στους ανθρώπους ότι σε άφησα». Του αποκρινόμουν: «Γιατί να μην το λέω; Αφού με άφησες». «Θα νομίζουν ότι είμαι βλάκας» έλεγε κι εγώ του απαντούσα πως «αυτό νομίζουν».

Να υποθέσω ότι ήταν ο μοναδικός άντρας που σας άφησε;

Μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τον δεύτερο άντρα μου, που ήταν η αγάπη της ζωής μου, οπότε κάθε εμπόδιο για καλό. Εκεί το διάστημα που με άφησε ο άντρας μου, είχα πεθάνει. Ακόμα κι αν ήμουν δυστυχισμένη μαζί του, ποτέ μου δεν θα τον άφηνα, γιατί είχα τρία μικρά παιδιά ενώ αυτός με άφησε… Βρήκα τον άντρα της ζωής μου, που αγαπούσε τα παιδιά μου, αγαπούσε τους γονείς μου, τα αδέλφια μου, ήμουν πολύ τυχερή.

Δεν αποφασίσατε όμως να αποκτήσετε παιδί με τον άντρα της ζωή σας.

Όχι. γιατί ήταν μεγάλος. Είχα τα παιδιά μου και δεν ήθελα, ήμουν ευτυχισμένη με τα τρία μου αγόρια.

 Διαβάστε επίσης

Κορίνα Τσοπέη: «Βρήκα τον άνδρα της ζωής μου»