Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Τα δίδυμά τους έκαναν ντεμπούτο στο θέατρο
TV Gossip

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Τα δίδυμά τους έκαναν ντεμπούτο στο θέατρο

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Τα δίδυμά τους έκαναν ντεμπούτο στο θέατρο

Υπερήφανοι γονείς, καταχειροκρότησαν τα παιδιά τους

Την πρώτη τους θεατρική εμφάνιση πραγματοποίησαν τα δίδυμα 21χρονα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη στην κωμωδία Μία κυρία ατυχήσασα του Αλέκου Σακελλάριου, που παρουσίασε η μη κερδοσκοπική εταιρεία Arte για πέντε βραδιές (2-6 Φεβρουαρίου) στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος Καραμανλής συμμετείχαν στον ερασιτεχνικό θίασο της παράστασης, μαζί με άλλους γνωστούς Αθηναίους από τον χώρο των επιχειρήσεων, της ναυτιλίας και των επιστημών, ενισχύοντας με τα έσοδα τους σκοπούς της HOPEgenesis για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας και την πρότυπη μονάδα «Γαλιλαία», που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.

Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος Καραμανλής

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων της Arte, η Νατάσα Παζαΐτη είχε εμφανιστεί στην ίδια σκηνή του Θεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών τον Νοέμριο του 2022, συμμετέχοντας ως ηθοποιός στις παραστάσεις της κωμωδίας Η θεία από το Σικάγο, για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.

Φυσικά, στις πρώτες θέσεις του θεάτρου για να τους παρακολουθήσουν, βρίσκονταν ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, με τους δυο γονείς, υπερήφανους, να τους καταχειροκροτούν.

Η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής

Διαβάστε ακόμα

Αλέξανδρος και Αλίκη Καραμανλή: Τα πλάνα από τα πρώτη τους θεατρική εμφάνιση