Κώστας Τουρνάς: «Όταν τραγουδούσαμε με τους Poll μάς τραβούσαν τούφες από τα μαλλιά μας»
TV Gossip

Κώστας Τουρνάς: «Όταν τραγουδούσαμε με τους Poll μάς τραβούσαν τούφες από τα μαλλιά μας»

Κώστας Τουρνάς: «Όταν τραγουδούσαμε με τους Poll μάς τραβούσαν τούφες από τα μαλλιά μας»

Ο Κώστας Τουρνάς μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την δισκογραφία του, την Καίτη Γαρμπή και τους Poll

Ο Κώστας Τουρνάς σε μια συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε για τη δισκογραφία του, την Καίτη Γαρμπή και την εποχή που τραγουδούσε με τους Poll.

Αναφερόμενος στα τραγούδια που έχει γράψει για πολλούς λαϊκούς τραγουδιστές, μίλησε για την Καίτη Γαρμπή:

«Την Καίτη την γνώρισα 16 χρονών, μετά από πέντε χρόνια ο παραγωγός της μου είπε να της γράψω τραγούδι. Την ημέρα που την ξαναείδα από τις τρεις η ώρα το μεσημέρι μέχρι τις πεντέμισι της είχα γράψει πέντε τραγούδια. Θεωρώ αγένεια να μην αναφέρουν ποιος έχει γράψει ένα τραγούδι και να λένε ότι είναι του τραγουδιστή».

Για την δική του δισκογραφία, και το τραγούδι που δεν πίστεψε είπε:

«Ένα δικό μου τραγούδι που δεν πίστεψα και πήγε πολύ καλά είναι αυτό που με έκανε πολύ πιο γνωστό, το Γεια σου γεια σου. Τότε στην δισκογραφία ήταν μόδα να βάζεις πολλά τραγούδια στο δίσκο, όσα χωράνε. Έπρεπε να είναι να μικρά για να χωρέσουν περισσότερα. Εγώ είχα βάλει στο δίσκο μου 13 τραγούδια και μου λέει ο παραγωγός μου βάλε άλλο ένα. Του είπα ότι έχω ένα που δεν μου αρέσει το Γεια σου γεια σου και μου λέει “αυτό δεν θα βάλεις;”».

Αναφέρθηκε επίσης στην εποχή που τραγουδούσε με τους Poll και ένα ακραίο σκηνικό θαυμασμού που έζησε:

«Τα πιο έντονα σκηνικά έγιναν στην περίοδο των Poll όπου μας τραβούσαν τα μαλλιά για να μας πάρουν τούφες. Μας τραβούσαν από το λαιμό αυτά που φορούσαμε ή μας έδιναν τους βαφτιστικούς σταυρούς».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο απόσπασμα: