Κούλλης Νικολάου: Η φωτογραφία με τη γυναίκα του θα σε κάνει να «λιώσεις»
TV Gossip

Κούλλης Νικολάου: Η φωτογραφία με τη γυναίκα του θα σε κάνει να «λιώσεις»

Κούλλης Νικολάου: Η φωτογραφία με τη γυναίκα του θα σε κάνει να «λιώσεις»

Το ταξίδι τους στη Γαλλία

Τις ημέρες των εορτών απολαμβάνει ο Κούλλης Νικολάου μαζί με τη σύζυγό του, Κλαίρη, αφού πήγαν ταξίδι στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στη Λυών.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να το μοιραστούν και δημόσια, παρότι οι κοινές τους φωτογραφίες είναι ελάχιστες.

Έχουν κρατήσει την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ο Κούλλης Νικολάου όταν μιλά για εκείνη εκφράζεται με τα πιο όμορφα λόγια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή, Μπαμπά-δες, αναφέρθηκε τόσο στη γνωριμία τους όσο και στη φορά που έγινε πατέρας.

«Γνώρισα τη σύζυγό μου όταν ήμουν 32 και εκείνη προσπαθούσε να κλείσει τα 20. Ήμουν στο θέατρο, ήμουν πολύ αλλού και δεν σκεφτόμουν σοβαρή σχέση και γάμο. Στον θίασο ήταν η θεία της, η Αστέρω, και “τσουπ” εμφανίζεται η ανιψιά της, η Κλαίρη. Με κοίταξε στα μάτια και εγώ τρελάθηκα. Τον Οκτώβριο ανεβάσαμε μία παράσταση αλλά δεν έπαιζε η Αστέρω. Ήρθε όμως η Αστέρω με την Κλαίρη για να δούνε την παράσταση και με άρπαξε κρυφά από τη θεία της και ανταλλάξαμε νούμερα.

Την ώρα του τοκετού στον γιο μου πήγα να καθησυχάσω την Κλαίρη και έφαγα σφαλιάρα. Έκλαιγα, γελούσα, ήταν μία σχιζοφρενική κατάσταση. Έτρεχα να δουν πού θα πάνε οι νοσοκόμες το παιδί για να μην το μπερδέψουν. Όταν φύγαμε από το νοσοκομείο και μπήκαμε πρώτη φορά στο σπίτι και λες “γιε μου, αυτό είναι το σπίτι σου” εκεί τρελαίνεσαι. Εύχομαι να το ζήσουν όλοι οι άνθρωπο αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τη σύζυγό του όπου έχουν ενώσει τις μύτες τους και είναι ό,τι πιο γλυκό υπάρχει.

Διαβάστε επίσης

Κούλλης Νικολάου: «Ο πατέρας μου δεν με αγκάλιασε ποτέ»