Ξεσπά η Ρούλα Ρέβη: «Μήπως σας φαινόμαστε όλες οι γυναίκες ανίκανες να έχουμε άποψη σε οποιαδήποτε ηλικία;»
TV Gossip

Ξεσπά η Ρούλα Ρέβη: «Μήπως σας φαινόμαστε όλες οι γυναίκες ανίκανες να έχουμε άποψη σε οποιαδήποτε ηλικία;»

Ξεσπά η Ρούλα Ρέβη: «Μήπως σας φαινόμαστε όλες οι γυναίκες ανίκανες να έχουμε άποψη σε οποιαδήποτε ηλικία;»

Η μακροσκελής ανάρτησή της

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τη Μαρίνα Σάττι αλλά και την εμφάνιση της Cate Blanchett στο κόκκινο χαλί με φόρεμα που παρέπεμπε στην σημαία της Παλαιστίνης, ξέσπασε η Ρούλα Ρέβη.

Μέσω από μια μακροσκελή ανάρτησή της θέλησε να τονίσει ότι οι γυναίκες μπορούν να έχουν άποψη σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν είναι!

«Μήπως σας φαίνεται και η Cate Blanchett μεγαλοκοπέλα για να κάνει πολιτική δήλωση με το φόρεμα της στα χρώματα της Παλαιστίνης?

Μήπως σας φαινόμαστε όλες οι γυναίκες ανίκανες να έχουμε άποψη σε οποιαδήποτε ηλικία και να την εκφράζουμε αντίστοιχα η καθεμία με τον τρόπο ζωής της και συμπεριφοράς της? Μήπως οι 37 χρόνες είναι μεγάλες κοπέλες για να τραγουδάνε να συμμετέχουν όπου γουστάρουν να εκπροσωπούν τη χώρα που εντάξει εδώ που τα λέμε δεν την έχετε όλοι και σε τόση εκτίμηση παρά μόνο όταν πάμε σε ένα διαγωνισμό? Μήπως είδατε σε κανένα ελληνικό κάλεσμα κάποια δήλωση για τα παιδιά που σκοτώνονται και εμείς δεν το καταλάβαμε? Μήπως ενοχλούμε όλες οι γυναίκες μετά τα 25? Συγνώμη για να χρησιμοποιήσω τη γλώσσα σας εσείς οι ηλικιωμένοι κύριοι με τα περιτα κιλα τα λιγοστά μαλλάκια σας και ενίοτε τα κρυφό μποτοξ που όλοι καταλαβαίνουμε ότι κάνετε αλλά είμαστε ευγενικοί και δεν μιλάμε μήπως να πάτε σπιτι σας να ανοίξετε τηλεόραση να βλέπετε στον καναπε σας παιδιά να σκοτώνονται και να τρώτε πίτσα? Η ακόμα δεν φούσκωσε πολύ ο λογαριασμός? Η μήπως εσείς κοντά γύρω στα 60 είστε πιο ικανοί απο μια γυναίκα συνομήλικη σας η και ακόμα και απο μια «μεγαλοκοπελα» που δεν της πετάνε πιάτα στα πόδια όπως έκαναν στις εποχές σας ? Λέω μήπως?

Θα είμαστε δω η εποχή σας έχει περάσει και ξεπεράσει τον σύγχρονο φρικτό κόσμο που μεγαλώνουμε παιδιά εμείς θα είμαστε εδώ με λόγο και πολιτικό και γυναικείο και με ότι άλλο θελουμε !».

Διαβάστε επίσης

Ρούλα Ρέβη: Η νεανική φωτογραφία που ανέβασε ανήμερα των γενεθλίων της