Ξεσπά ο Σπύρος Σταμούλης: «Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια για να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα»
TV Gossip

Ξεσπά ο Σπύρος Σταμούλης: «Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια για να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα»

Ξεσπά ο Σπύρος Σταμούλης: «Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια για να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα»

Η ανάρτησή του στο Instagram

Σε μια γεμάτη ενόχληση ανάρτηση προχώρησε ο Σπύρος Σταμούλης με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στο θέατρο όπου πρωταγωνιστεί.

Μία από τους θεατές πήγε στα καμαρίνια προκειμένου να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για την παράσταση με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωποι με τους ηθοποιούς γυμνούς.

Η ίδια δεν δίστασε να στείλει και μήνυμα στον Σπύρο Σταμούλη τονίζοντάς του ότι δεν είδε να γράφει κάπου «απαγορεύεται» ζητώντας του ταυτόχρονα συγγνώμη.

«Είμαι η κοπέλα_κυρία που μπούκαρε στα καμαρίνια και σας τσάκωσα γυμνό. Εγώ καμαρίνια διάβασα στην πόρτα χωρίς απαγορεύεται. Ήμουν τόσο γεμάτη από συναισθήματα που ένιωσα την ανάγκη να πω σε όλους συγχαρητήρια. Δεν πειράζει, όμως, είχε πλάκα. Συγγνώμη και πάλι», γράφει στον ηθοποιό σε μήνυμα που του έστειλε.

Ο Σπύρος Σταμούλης το ανέβασε σε story τονίζοντας ότι: «Δεν τραβάμε βίντεο και φωτογραφίες κατά την διάρκεια της παράστασης. Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια για να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα».

Μάλιστα, στην ίδια παράσταση είχε προκύψει κι άλλο ζήτημα πριν από μερικές ημέρες με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να προχωρά σε μια δημόσια καταγγελία.

«Όταν ακούγεται από το μικρόφωνο ενός θεάτρου πριν ξεκινήσει μία παράσταση ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, προφανώς η ανακοίνωση αυτή βγαίνει για κάποιο λόγο. Σήμερα, καθώς και σχεδόν σε κάθε παράσταση υπάρχουν κάποιοι που δε σέβονται αυτή την ανακοίνωση και παρόλα αυτά συνεχίζουν και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο.

Σήμερα σε μία από τις σκηνές του έργου (στη σκηνή του striptease) κάποιος ή κάποια τράβηξε βίντεο την μισή σκηνή καθώς και φωτογραφίες με αποτέλεσμα σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου. Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές. Δυστυχώς από εδώ και στο εξής οι ταξιθέτες στο θέατρο θα γίνουνε πολύ πιο αυστηροί για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Καλό βράδυ», έγραφε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Διαβάστε επίσης

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τρόμος για τον Αστέρη, ρομαντικό δείπνο για…