Light: Τα παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφό του σε νυχτερινή τους έξοδο
TV Gossip

Light: Τα παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφό του σε νυχτερινή τους έξοδο

Light: Τα παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφό του σε νυχτερινή τους έξοδο

Πού εθεάθη το ερωτευμένο ζευγάρι;

Τα βέλη του Έρωτα βρήκαν για τα καλά τον γνωστό τράπερ Light ο οποίος βιώνει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό της συντρόφου του, Άννας Θεοδωρίδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο και ουκ ολίγες φορές ο Light έχει αναφερθεί στην καλή του δημόσια και μάλιστα και μέσα από τον αέρα του Fame Story καθώς αρκετές φορές έδωσε το παρών στα live του μουσικού ριάλιτι.

Οι δυο τους πρόσφατα επισκέφθηκαν το «NOX», όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα, ώστε να απολαύσουν το φανταστικό μουσικό πρόγραμμα που παρουσιάζουν.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Light δεν σταμάτησε να «λούζει» την καλή του με λουλούδια ενώ μάλιστα αντάλλαξαν και παθιασμένα φιλιά τα οποία κατέγραψε και ο φωτογραφικός φακός.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και σε ανάρτηση στο instagram, ο τράπερ διασκέδασε με την σύντροφό του, την οποία -κυριολεκτικά- «έλουσε» με λουλούδια.

Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό thetrapturtle, έχει αναρτηθεί βίντεο που δείχνει τον Light να παίρνει συνεχώς τα λουλούδια και να τα πετάει στην σύντροφό του.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, τα λουλούδια κόστισαν 40.000 ευρώ και η σύντροφός του γιόρταζε γι’ αυτό και πήρε τόσα λουλούδια για εκείνη.

Φωτογραφίες: NDP 

Διαβάστε επίσης

Light: Το επικό σχόλιο για τον Ρέμο: «Μου είπε να προσέχω τη χοληστερίνη μου, γιατί τρώω αβγό και λουκάνικο»