Maestro: Ποιος ηθοποιός συμμετέχει σε συγκρότημα rock/metal;
TV Gossip

Maestro: Ποιος ηθοποιός συμμετέχει σε συγκρότημα rock/metal;

Maestro: Ποιος ηθοποιός συμμετέχει σε συγκρότημα rock/metal;

Η ανάρτηση που έγινε μέσω Facebook και η υπέρτατη χαρά του συγκροτήματος για αυτή τη συνεργασία

Η σειρά Maestro ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβλήθηκε την περσινή σεζόν και κατάφερε να μπει και στην πλατφόρμα του Netflix.

Τόσο η ιστορία που διαδραματίζεται στους Παξούς όσο και τα κοινωνικά μηνύματα που μετέδιδε έκαναν τους τηλεθεατές να ανατριχιάσουν.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες αφού ξεκίνησαν εκ νέου τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα τέσσερα πρώτα και συνεχίζουν τα γυρίσματα και για τα υπόλοιπα που θα γίνουν μεταξύ Αθήνας και Παξών.

Ωστόσο, ένας από τους πρωταγωνιστές που έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και τη φετινή σεζόν μέσα από τη σειρά, Αυτή η νύχτα μένει, θα συμμετέχει σε γνωστό rock/metal συγκρότημα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσορτέκη και το συγκρότημα Passengers in Panic, όπως ανακοινώθηκε μέσω Facebook.

«Το άλμπουμ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ήρθε η ώρα να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να έχουμε ως καλεσμένο στο νέο μας άλμπουμ τον σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη @yiannistsortekis, γνωστό από τη σειρά “Maestro” και πολλούς άλλους, έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς, έναν μοναδικό καλλιτέχνη, αλλά πάνω από όλα ένας μοναδικός άνθρωπος.

Σας ευχαριστούμε θερμά για αυτή τη συνεργασία και που βάλατε τη δική σας πινελιά στο επερχόμενο άλμπουμ μας.

Είστε έτοιμοι Passengers; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες προσεχείς ανακοινώσεις», γράφουν οι καλλιτέχνες στο προφίλ τους.

Διαβάστε επίσης

Maestro: Αυτή η ηθοποιός «εισβάλλει» στον δεύτερο κύκλο