Μάγδα Τσέγκου: Συγκινεί για τον ανιψιό της – «Από ψηλά μας προσέχουν»
TV Gossip

Μάγδα Τσέγκου: Συγκινεί για τον ανιψιό της – «Από ψηλά μας προσέχουν»

Μάγδα Τσέγκου: Συγκινεί για τον ανιψιό της – «Από ψηλά μας προσέχουν»

Ψυχοσάββατο σήμερα και τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Άγγελου

Ψυχοσάββατο σήμερα σύμφωνα με την Ορθοδοξία και η Μάγδα Τσέγκου θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου ανιψιού της.

Μόλις σε ηλικία 14 ετών ο Άγγελος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πριν από δύο χρόνια βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία μαζί του γράφοντας ότι παρότι «έφυγε» στην καρδιά της θα μείνει για πάντα ζωντανός.

«Η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία μας, τιμά τη μνήμη των χριστιανών αγαπημένων μας προσώπων που έφυγαν από τη ζωή τα Ψυχοσάββατα. Αν και όλα τα Σάββατα είναι αφιερωμένα στις ψυχές, σήμερα 3 Ιουνίου όπως και 18 Φεβρουαρίου οι ημέρες είναι προς τιμήν των ανθρώπων μας.

Ο Αγγελάκος μας, είναι πάντα στην καρδιά μας, στη σκέψη μας και τους ανθρώπους μας πρέπει να τους μνημονεύουμε να θυμόμαστε τα καλά τους, τις κοινές στιγμές μας και οι αναμνήσεις να μας συντροφεύουν πάντα. Όταν φεύγει ένας δικός μας άνθρωπος, μένει για πάντα μια “πληγή” μέσα μας.

Αυτή η πληγή, είναι ημέρες που πονάει και ημέρες που κάπως καλυτερεύει.

Η πολυαγαπημένη μου, μονάκριβη και λατρεμένη μου Μελίνα, είχε πει κάτι πολύ σωστό και ώριμο το οποίο έχει χαραχτεί μέσα μου. “Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό!”. Επειδή στα social έχω αποκτήσει μαζί σας μια ιδιαίτερη σχέση και μιλάμε και μοιραζόμαστε συναισθήματα, έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα μετά την εκπομπή που κάναμε με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη με θεμα τη διαχείριση του πένθους.

Θέλω σε όλους εσάς που μιλήσαμε τότε, σήμερα να σας ευχαριστήσω και πάλι για άλλη μια φορά για την επικοινωνία, γιατί κι εσείς το ίδιο περνάτε και όπως είπαμε και τότε, πρέπει να προχωρήσουμε να κοιτάμε μπροστά στη ζωή που τρέχει, πάντα όμως, έχοντας σε μια φωλίτσα μέσα μας τους ανθρώπους μας.

Γιατί οι άνθρωποι όταν τους μνημονεύουμε δεν ξεχνιούνται ποτέ.

Ένα κεράκι και ένα πρόσφορο στην εκκλησία, το καντηλάκι μας αναμμένο στο σπίτι και προσευχή είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Και εκείνοι από ψηλά πάντα μας προσέχουν».