Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο με το ηχηρό μήνυμα που έφτιαξε για τη μητρότητα – «11 μήνες με την Ολίβια…»
TV Gossip

Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο με το ηχηρό μήνυμα που έφτιαξε για τη μητρότητα – «11 μήνες με την Ολίβια…»

Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο με το ηχηρό μήνυμα που έφτιαξε για τη μητρότητα – «11 μήνες με την Ολίβια…»

Καταγράφει όλα τα συναισθήματα μίας νέας μητέρας

Ορμώμενη από ένα αντίστοιχο βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok και μιλά για όλα τα συναισθήματα που βιώνει μία νέα μητέρα η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Πρωταγωνιστώντας η ίδια στο νέο βίντεο που δημιούργησε στα ελληνικά καταγράφει καρέ καρέ όλες τις φάσεις που περνά μία μητέρα.

Την ευτυχία, τον ενθουσιασμό, την κούραση που φέρνει μαζί ο ερχομός ενός παιδιού αλλά και τις ενοχές που κουμπώνει η κοινωνία στις πλάτες μιας νέας μαμάς.

11 μήνες με τη μικρή Ολίβια στην αγκαλιά της η Μαίρη Συνατσάκη πέρασε από όλα τα στάδια και συμβουλεύει γυναίκες στη θέση της να μην επιτρέψουν σε κανέναν να τις κάνει να νομίζουν ότι η μητρότητα είναι αυστηρά ένας ρόδινος κόσμος χωρίς το παραμικρό αρνητικό συναίσθημα.

;«11 μήνες με την Ολίβια και για πάντα. Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω. Το πρωτότυπο βίντεο ανήκει στην @shawnathemom και το βρήκα στο TikTok πριν λίγο καιρό. Γελούσα και έκλαιγα μαζί μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια με είχε καταλάβει! Συνολικά! Σε όλα τα επίπεδα αυτού του καινούριου ρόλου. Αυτό το βίντεο κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει, να μου πάρει τις ενοχές και να μου πει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη. Ήθελα να το κάνω στα ελληνικά για να είναι ακόμη πιο οικείο το νόημα του σε όλους όσοι βιώνουν την συνθήκη αυτή και ήταν απελευθερωτικό να αφήσω τον εαυτό μου να ξεστομίσει όλα αυτά δημόσια. Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι που έχει τοοοόση ομορφιά όσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν χωράει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όπως και αν περνάς αυτήν την περίοδο μακάρι ποτέ να μην νιώσεις μόνη ή παράλογη ή υπερβολική. Τα καταφέρνουμε» σημείωσε στη λεζάντα του ποστ της.

Διαβάστε επίσης

Μαίρη Συνατσάκη: Με την κόρη της στο κρεβάτι στο πιο γλυκό στιγμιότυπο