Μάνος Ιωάννου: «Νιώθω πως έχω αλλάξει προς το χειρότερο. Είναι σοκ να βλέπεις…»
TV Gossip

Μάνος Ιωάννου: «Νιώθω πως έχω αλλάξει προς το χειρότερο. Είναι σοκ να βλέπεις…»

Μάνος Ιωάννου: «Νιώθω πως έχω αλλάξει προς το χειρότερο. Είναι σοκ να βλέπεις…»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τις ανασφάλειες που έχει για την εμφάνισή του καθώς μεγαλώνει

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο μίλησε ο Μάνος Ιωάννου και αποκάλυψε ότι έχει… ανασφάλειες με την εικόνα του καθώς μεγαλώνει ενώ μίλησε και για τις σχέσεις του καθώς και την τωρινή του σύντροφο.

Όσα χρόνια σε ξέρουμε παραμένεις ίδιος, ίσως και νεότερος.

Μακάρι να συμβαίνει, αλλά εγώ βλέπω μεγάλες διαφορές πάνω μου. Βασικά δεν είναι ότι βλέπω απλά κάποιες διαφορές, αλλά τώρα στα 35μ ου νιώθω πως έχω αλλάξει προς το χειρότερο. Παλιά πήγαινα να κουρευτώ και έβλεπα μια άσπρη τρίχα και την άφηνα. Αργότερα όταν έβλεπα 5-6 άσπρες, τις έκοβα. Τώρα δεν γίνεται αυτό γιατί είναι πάρα πολλές. Βγαίνουν από παντού. (Γελάει.)

Είναι όμως σοκ να βλέπεις το πρόσωπό σου να χάνει τη φρεσκάδα του. Kάθε καλοκαίρι που το Mega δείχνει την παράσταση Άντρες έτοιμοι για όλα –ήμουν 25 χρόνων τότε–, τη βλέπω και λέω «κοίτα να δεις πώς ήμουν!». Άσε που έχω πάρει κιλά. Πλέον έχω βάλει τη γυμναστική στη ζωή μου και τον χειμώνα. Παλιά γυμναζόμουν τρεις μήνες πριν από το καλοκαίρι και ήμουν έτοιμος. Τώρα παίρνω 5-6 κιλά και δεν τα χάνω τόσο εύκολα, θέλει προσπάθεια.

Αν κρίνουμε από προηγούμενους δεσμούς σου που έγιναν γνωστοί, προτιμάς γυναίκες μεγαλύτερές σου.

Δεν προτιμώ γυναίκες μεγαλύτερες, αλλά γυναίκες που μου κάνουν κάτι στο μυαλό. Συνήθως οι γυναίκες με τις οποίες συνδέομαι είναι στην ηλικία μου ή μεγαλύτερες. Η Ξένη είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερή μου. Δεν υποτιμώ τις νεότερες από μένα, αλλά με όσες γυναίκες συνδέθηκα είχαμε ταύτιση.
Και με την Ξένη μπορεί να πιάσουμε μια κουβέντα στις 11.00 το βράδυ και να πάει 6.00 το πρωί, χωρίς να το έχουμε καταλάβει. Δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό. Και επίσης είναι πολύ υποστηρικτική. Αποφάσισα –άλλη μια φορά– να κόψω το τσιγάρο και η Ξένη με βοήθησε τόσο, ώστε έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου πάνω από έξι μήνες.