Μαρέβα Μητσοτάκη: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της
TV Gossip

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της

Που παρευρέθηκαν;

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου η παρουσίαση του λευκώματος Η Ελλάδα μετά τον πόλεμο – Τα χρόνια της ελπίδας του φιλέλληνα Αμερικανού φωτογράφου Ρόμπερτ Μακέιμπ από το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.

Το «παρών» έδωσαν πολλές προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και πολιτιστικό χώρο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, συνοδευόμενη από τη μητέρα της Ήβη Πίττα-Γόντικα.

Αν και η σύζυγος του πρωθυπουργού κάθισε ανάμεσα στην πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου και τον Ρόμπερτ Μακέιμπ, και η μητέρα της σε διαφορετική θέση, αυτή ήταν μία από τις σπάνιες κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις.

Η έκθεση των φωτογραφιών του λευκώματος παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Ε.Π.Κε.Δ. στους Δελφούς στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τα έργα, που δωρίστηκαν στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο και αποτελούν μέρος της μόνιμης συλλογής του, θα εκτεθούν αυτό τον μήνα στο Πολεμικό Μουσείο της Κορέας στη Σεούλ.

Διαβάστε επίσης

Νίκος Κοκλώνης – Κατερίνα Καινούργιου – Βίκυ Καγιά: Η γιορτινή έξοδος στο κέντρο της Αθήνας