Μαρία Κορινθίου: «Αν ασχοληθώ ποτέ με τη πολιτική, θα είναι σίγουρα μέσα από την τέχνη μου»
TV Gossip

Μαρία Κορινθίου: «Αν ασχοληθώ ποτέ με τη πολιτική, θα είναι σίγουρα μέσα από την τέχνη μου»

Μαρία Κορινθίου: «Αν ασχοληθώ ποτέ με τη πολιτική, θα είναι σίγουρα μέσα από την τέχνη μου»

Οι προτάσεις που έχει δεχθεί και τα «όχι» που έχει απαντήσει

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, την κόρη της Ισμήνη, αλλά και την πολιτική, μίλησε η Μαρία Κορινθίου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη .

Θα ξαναέκανες τηλεόραση; Σου έχουν γίνει προτάσεις για την επόμενη σεζόν;

Φυσικά και θα ξαναέκανα τηλεόραση. Την αγαπάω την τηλεόραση. Είναι μέρος της δουλειάς μου και των σπουδών μου και έχω μεγαλώσει μέσα σε αυτή. Υπάρχει πολλή ομορφιά μέσα της. Για την επόμενη σεζόν συζητάω διάφορα, αλλά είμαι πολύ προσεκτική για το τι ακριβώς θέλω πια στη ζωή μου, ως Μαρία και ως καλλιτέχνις, να επικοινωνήσω, αλλά και πού να καταναλώσω την ενέργειά μου.

Με κόρη στην εφηβεία, πώς είναι η κατάσταση;

Η εφηβεία είναι ένας δύσκολος παράγοντας, που όλοι έχουμε περάσει, αλλά αυτή τη φορά το περνάω με την ιδιότητα της μητέρας, οπότε είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Αν με ρωτάς ποια είναι η πιο δύσκολη ηλικιακά περίοδος διαπαιδαγώγησης του παιδιού, φυσικά θα απαντήσω ότι είναι η εφηβεία. Το Ισμηνάκι βέβαια είναι ένα υπέροχο, πολύ συγκροτημένο παιδί και έχουμε πολύ στενή σχέση, αλλά νομίζω από τη μεριά του γονιού πιο πολύ πρέπει να βρει τα μέτρα και τα σταθμά και πώς θα διαχειριστεί το ξεκίνημα μιας άλλης έντονης, κομβικής στιγμής.

Θα άφηνες την κόρη σου να ασχοληθεί με την υποκριτική;

Φυσικά! Είμαι της άποψης ότι στη ζωή αυτή που διανύουμε πρέπει να καταπιανόμαστε με πράγματα που λαχταρά η ψυχή μας. Που γεμίζουν την καρδιά μας, που τα λαχταράμε και τα ονειρευόμαστε. Ο,τι και να ακολουθήσουμε, αν το αγαπάμε, η επιτυχία είναι μονόδρομος.

Εχεις δεχτεί προτάσεις από κόμματα για να ασχοληθείς με την πολιτική;

Ναι, έχω δεχτεί αρκετές φορές. Σε πολλές είπα «όχι». Την πολιτική εγώ προσωπικά τη βλέπω και την εξετάζω από άλλη οπτική μεριά. Για εμένα πολιτική, κοινωνία και πολιτισμός συνάδουν και είναι άρτια συνδεδεμένοι όλοι οι φορείς μεταξύ τους. Αγαπώ τον κόσμο, αγαπώ να προσφέρω, αγαπώ τα κοινά, τον πολιτισμό. Οταν το κάνω λοιπόν, αν το κάνω ποτέ, θα είναι σίγουρα μέσα από την τέχνη μου.

Διαβάστε ακόμα

Μαρία Κορινθίου: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά δεν στάθηκα εκεί. Θα με τσάκιζε»