Μαρία Κορινθίου: «Να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι»
TV Gossip

Μαρία Κορινθίου: «Να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι»

Μαρία Κορινθίου: «Να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι»

Η ανάρτηση για την υποψηφιότητά της

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Μαρία Κορινθίου μετά την ανακοίνωση πώς θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η ηθοποιός θέλει να προσφέρει μέσα από το επάγγελμα του καλλιτέχνη και είναι έτοιμη να παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

«Ύστερα από πολλή σκέψη και εκτενέστερες συζητήσεις, αποφάσισα να στηρίξω τον δήμαρχο της Δάφνης- Υμηττού, Αναστάσιο Μπινίσκο @tassosbiniskos και τον συνδυασμό «Η πόλη μάς ενώνει» @ipolimasenoni

Είναι πολύ σημαντικό για έμενα να με εμπιστεύονται και πάνω από όλα να με πιστεύουν, άνθρωποι που παλεύουν και αυτοί με τον τρόπο τους για ένα καλύτερο, ομορφότερο, ανεπτυγμένο τόπο.

Όλοι είμαστε μέρος αυτού, και όλοι μας δημιουργούμε και διαμορφώνουμε με την ιδιοσυγκρασία μας και την ταυτότητα μας, τις κοινότητες, τους δήμους, τις περιφέρειες και την ίδια μας τη χώρα. Είμαστε μέρος του όλου και είμαστε η φωνή που πρέπει να ακούγεται.

Η δική μου φωνή λοιπόν, δημιουργείται μέσα από τη τέχνη μου και την αγάπη μου να μοιραστώ, να προσφέρω τις γνώσεις μου όλων αυτών των χρόνων (τελικά είναι πολλά τα χρόνια ) και να δημιουργήσω ένα μικρό υπόβαθρο για την εξάπλωση και την ανάπτυξη του πολιτισμού μας, της ιστορίας μας και των τεχνών.

Έτσι λοιπόν, χέρι-χέρι και αγκαλιά με ανθρώπους έμπειρους, να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι και να προσφέρουμε ότι μπορούμε με πολλή αγάπη!», γράφει στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mariakorinthiou)

Διαβάστε επίσης

Μαρία Κορινθίου: Κατεβαίνει υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές