Maria Menounos: «Έμεινα με το αυτί μου στον τάφο για πολλή ώρα»
TV Gossip

Maria Menounos: «Έμεινα με το αυτί μου στον τάφο για πολλή ώρα»

Maria Menounos: «Έμεινα με το αυτί μου στον τάφο για πολλή ώρα»

«Έκλαιγα με λυγμούς»

Στην Ελλάδα βρέθηκε η Maria Menounos και συγκεκριμένα στην Αίγινα όπου προσκύνησε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου εξιστορώντας τους διαδικτυακούς της φίλους όσα βίωσε.

Πρόσφατα αποκάλυψε πώς είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στο πάγκρεας όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ λίγα χρόνια νωρίτερα είχα καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο.

«Το ταξίδι μου στην Ελλάδα δεν ήταν μόνο για το island hopping και τη διασκέδαση. Είχα μια αποστολή. Ονειρευόμουν να πάω στην Αίγινα. Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε- η Αίγινα είναι ένα μικρό νησί στον ελληνικό κόλπο, που βρίσκεται μόλις 16 μίλια νοτιοδυτικά της Αθήνας.

Ο Άγιος Νεκτάριος, ο πολιούχος του νησιού, ήταν εξέχουσα προσωπικότητα της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στις αρχές του 20ου αιώνα και είναι γνωστός για τα θεραπευτικά του θαύματα.

Ο Άγιος Νεκτάριος θεωρείται προστάτης άγιος για τους ανθρώπους που υποφέρουν από ασθένειες- όπως καρκίνο, καρδιακά προβλήματα, πόνο στις αρθρώσεις, επιληψία, αρθρίτιδα και άλλα. Από τότε που η μητέρα μου και εγώ διαγνώσαμε όγκους στον εγκέφαλο οι φίλοι μας έλεγαν ότι θα πήγαιναν εκεί για να προσευχηθούν για εμάς.

Παρακολουθούσαμε την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Καλιφόρνια, αλλά το να πάμε στην εκκλησία του στην Ελλάδα ήταν πάντα το όνειρο. Ήθελα να ευχαριστήσω για όλα τα θαύματα και τις θεραπείες με τις οποίες έχουμε ευλογηθεί. Ήταν ο πρώτος μας σταθμός στο ταξίδι. Λένε ότι οι πιστοί μπορούν να ακούσουν τον Άγιο Νεκτάριο στον τάφο. Μόλις γονάτισα άκουσα χτύπημα. Αχνό χτύπημα. Ρώτησα την Ιωάννα τη φίλη μας που μας καθοδηγούσε αν ήταν αυτός και μου είπε ναι. Αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Έμεινα με το αυτί μου στον τάφο για πολλή ώρα. Προσευχήθηκα στον Άγιο Νεκτάριο και είπα σε παρακαλώ κάνε το αναμφισβήτητο. Δεν θέλω να φύγω από εδώ χωρίς να είμαι σίγουρη αν σε άκουσα. Καθώς προσευχόμουν για τους ανθρώπους στη ζωή μου που έχουν καρκίνο άκουσα ένα τεράστιο κτύπημα και άρχισα να φωνάζω τον ακούω! Ήταν σίγουρα αδιαμφισβήτητο.

Έκλαιγα με λυγμούς από χαρά. Ήταν τόσο συναισθηματικό, καθώς νιώθω ότι έχω μια τέτοια σύνδεση μαζί του και αυτό με έκανε να νιώθω ακόμα πιο ευγνώμων για τη σύνδεσή μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την απίστευτα εμπνευσμένη στιγμή. Κατάφερα επίσης να καθίσω στο κρεβάτι του, όπου ζούσε και ανατρίχιασα.

Όλοι στην ομάδα μας συγκινήθηκαν μέχρι δακρύων σε αυτή την επίσκεψη. Αν πάτε ποτέ στην Ελλάδα, προσθέστε το στο ταξίδι σας. Ο Άγιος Νεκτάριος βοηθάει τόσους πολλούς και έχει χαρίσει τόσα πολλά θαύματα. Μου αρέσει να λέω να πιστεύετε στο απίστευτο γιατί τίποτα δεν είναι πολύ μακριά από το δυνατό όταν πιστεύετε στον Άγιο Νεκτάριο».