Mariah Carey: Έγινε χριστουγεννιάτικη Barbie και «έσπασε» τα ταμεία
TV Gossip

Mariah Carey: Έγινε χριστουγεννιάτικη Barbie και «έσπασε» τα ταμεία

Mariah Carey: Έγινε χριστουγεννιάτικη Barbie και «έσπασε» τα ταμεία

Δείτε την ανάρτηση της επίσημης σελίδας της Barbie

Η Mariah Carey φροντίζει κάθε χρόνο να κάνει ένα βίντεο όπου δίνει το έναυσμα για την αρχή της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

«It’s Timee», αναφωνεί και όλοι ξέρουν έκτοτε ότι η πιο ωραία εποχή του χρόνου πλησιάζει και κάθε γωνιά του κόσμου θα στολιστεί με άπειρα φωτάκια.

Η Mattel που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία της Barbie αποφάσισε να μετατρέψει σε κούκλα και την επιτυχημένη τραγουδίστρια.

Η κούκλα, η οποία διαθέτει τα εμβληματικά ξανθά μαλλιά και το λαμπερό κόκκινο φόρεμα της τραγουδίστριας από το μουσικό βίντεο κλιπ «All I Want for Christmas», κυκλοφόρησε στο ευρύ κοινό την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

Η κούκλα της Carey σε περιορισμένη έκδοση, η οποία αρχικά είχε τιμή 75 δολάρια στην ιστοσελίδα της Mattel, έχει από τότε επανεμφανιστεί σε ιστοσελίδες προσφορών όπως το eBay ή το Mercari και πωλείται για πάνω από 100 δολάρια.

«Ξεκινήστε τη σεζόν με την @MariahCarey x Barbie – ένα αληθινό κλασικό γιορτινό τραγούδι που αξίζει να τραγουδάτε για τα επόμενα χρόνια», αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@barbie)

Διαβάστε επίσης

Mariah Carey: Κήρυξε επισήμως την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου