Μαριάντα Πιερίδη: Δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση
TV Gossip

Μαριάντα Πιερίδη: Δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση

Μαριάντα Πιερίδη: Δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση

Μετά τη σοβαρή κρίση που πέρασαν πριν από λίγους μήνες

Δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους φαίνεται ότι αποφάσισαν να δώσουν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης.

Όπως αναφέρει η RealNews και η Κορύνα Μανταγάρη, το ζευγάρι, αυτόν τον καιρό συζητά για το εάν οι διαφωνίες τους το τελευταίο διάστημα είναι τόσο σοβαρές που δεν μπορούν να ξεπεραστούν και πρέπει να χωρίσουν.

Όλα ξεκίνησαν προς το τέλος του καλοκαιριού, όταν η Μαριάντα Πιερίδη, εμφανίστηκε ιδιαίτερα φορτισμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» που παρουσίαζε με τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο και είχε αφήσει υποννοούμενα για την κρίση που περνούσε ο γάμος τους.

Λίγο αργότερα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, δήλωνε: «Για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Περίεργη περίοδος. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δεν έχει τύχει να το αντιμετωπίσω ξανά στην προσωπική μου ζωή. Το μοιράστηκα με την Φελίσια γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα μου και… μαζικά εγκεφαλικά. Μου έστειλαν πολλά σε μήνυμα. Το έψαξα γιατί είμαστε 9 χρόνια μαζί. Το λέω ξεκάθαρα γιατί είναι κάτι που συμβαίνει. Όλο αυτό ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με έριξε ξανά. Χαμός. Μου μίλησε και ο ίδιος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους είχαν επικοινωνία, η οποία ωστόσο ήταν προβληματική και μόνο επαγγελματική, καθώς διαχειρίζονται από κοινού κάποιες επιχειρήσεις. Ωστόσο, αποφάσισαν ότι θέλουν να προσπαθήσουν να είναι ξανά μαζί και να αφήσουν όλα όσα έχουν συμβεί πίσω τους.

Διαβάστε ακόμα

Κάκκαβα – Τσαλαπάτη – Πιερίδη: Η άγνωστη συνάντησή τους πριν από την πρεμιέρα τους στο Οpen