Μαριάντα Πιερίδη: Κρίση στον γάμο της; Τι δηλώνει το φιλικό της περιβάλλον;
TV Gossip

Μαριάντα Πιερίδη: Κρίση στον γάμο της; Τι δηλώνει το φιλικό της περιβάλλον;

Μαριάντα Πιερίδη: Κρίση στον γάμο της; Τι δηλώνει το φιλικό της περιβάλλον;

Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας μετά το δημοσίευμα για κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση

Ερώτηση για την προσωπική της ζωή δέχτηκε η Μαριάντα Πιερίδη από την εκπομπή Super Κατερίνα, μετά το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ότι περνά κρίση ο γάμος της με τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Οι φήμες φούντωσαν όταν τον Αύγουστο, σε μία από τις τελευταίες εκπομπές που έκανε με το Καλοκαίρι #Yes, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε κλαμένη και μάλιστα ο Τριαντάφυλλος πετούσε «μπηχτές» για χωρισμό στις οποίες η ίδια φρόντισε να μην απαντήσει.

Μαριάντα Πιερίδη: Βγήκε από το πλάνο του «Καλοκάιρι #Yes» με δάκρυα στα μάτια

«Υπήρχε αυτό το πρόβλημα» επιβεβαίωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης ενώ η Κατερίνα Καινούργιου -που όπως είπε μίλησε μαζί της- επιβεβαίωσε ότι τα μηνύματα και τα ποστ της τραγουδίστριας αφορούσαν την προσωπική και όχι την επαγγελματική της ζωή.

Η τραγουδίστρια και ο σεφ παντρεύτηκαν το 2017 και μάλιστα ο σεφ μεγαλώνει τον γιο της Μαριάντας σαν δικό του παιδί και την έχει στηρίξει πολύ.

«Γίνονται προσπάθειες ειδικά από τη Μαριάντα να υπάρξει μια προσέγγιση και να δοθεί μια ευκαιρία στον γάμο τους» ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το καλοκαίρι δημιούργησαν ένα χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρόλα αυτά προσπαθούν να βρουν τι έφταιξε για να επανέλθει μια ισορροπία στη ζωή τους δηλώνει το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

«Της έχει στοιχίσει πάρα πολύ το προσωπικό κομμάτι. Έχει δεχτεί πολύ άσχημα μηνύματα που προέρχονται ίσως από το περιβάλλον του κυρίου Κατριβέση» επεσήμανε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Δεν μπορώ να σου πω κάτι για αυτό, είναι προσωπικό. Φιλάκια» ήταν η αντίδραση της τραγουδίστριας όταν ρωτήθηκε από την εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

«Η Μαριάντα Πιερίδη, σε ένα δύσκολο ειδησεογραφικά καλοκαίρι, χειρίστηκε αξιοπρεπώς τη θεματολογία»