Μαρίνα Σάττι – Eurovision: Το Znews στην αναχώρησή της για το Μάλμε – Φωτογραφίες
TV Gossip

Μαρίνα Σάττι – Eurovision: Το Znews στην αναχώρησή της για το Μάλμε – Φωτογραφίες

Μαρίνα Σάττι – Eurovision: Το Znews στην αναχώρησή της για το Μάλμε – Φωτογραφίες

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους η Μαρίνα Σάττι καθώς η ελληνική αποστολή για τη Eurovision αναχώρησε σήμερα για το Μάλμε της Σουηδίας.

Η Μαρίνα Σάττι έφθασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, creative director της ελληνικής συμμετοχής στην σκηνή της Eurovision, τους χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλη Καραγιάννη, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

«ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ!» έγραφαν και οι πίνακες ανακοινώσεων του αεροδρομίου για να την τιμήσουν.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας μίλησε στους δημοσιογράφους και στον κόσμο που βρισκόταν εκεί για να της ευχηθεί και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της, λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή του Malmö Arena.

Το Znews ήταν στο Ελ. Βενιζέλος και κατέγραψε τις στιγμές πριν από την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής.

Eurovision: Το πρόγραμμα της Μαρίνας Σάττι – Πότε θα εμφανιστεί η Ελλάδα;

Οι ρυθμοί θα είναι πυρετώδεις για την ελληνική αποστολή, καθώς την επόμενη ημέρα, Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου, έχει προγραμματιστεί η πρώτη τεχνική πρόβα. Τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου, η Μαρίνα Σάττι θα ερμηνεύσει το τραγούδι ZARI, στον Β΄ Ημιτελικό, διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Mεγάλο Τελικό, που διεξάγεται το Σάββατο 11 Μαΐου και θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ1.

Ακούστε τι δήλωσε εδώ:

Eurovision – Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για το Μάλμε της Σουηδίας