Μάριος Αθανασίου: «Ότι απολύθηκαν και ενημερώθηκαν σε μια μέρα, είναι σκληρό!»
TV Gossip

Μάριος Αθανασίου: «Ότι απολύθηκαν και ενημερώθηκαν σε μια μέρα, είναι σκληρό!»

Μάριος Αθανασίου: «Ότι απολύθηκαν και ενημερώθηκαν σε μια μέρα, είναι σκληρό!»

Στηρίζει τους συναδέλφους του που παίζουν στο Μετά τη φωτιά

Μία ξαφνική ανακοίνωση ήρθε την πρώτη ημέρα του χρόνου από το κανάλι του ΑΝΤ1 όπου ενημέρωνε για το πρόωρο τέλος της σειράς, Μετά τη φωτιά, με τον Μάριο Αθανασίου να τοποθετείται.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν είχαν καμία σχετική ενημέρωση ούτε ένδειξη ότι η σειρά θα πάει για «κόψιμο».

Μπορεί να μην επιφέρει τα επιθυμητά τηλεοπτικά νούμερα, ωστόσο, είναι μια σειρά που στα χάστανγκ του Twitter βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη θέση.

Πέραν αυτού, ακόμη και στην διαδικτυακή πλατφόρμα του καναλιού έκανε επιτυχία μιας και όσοι είναι εγγεγραμμένοι είχαν την δυνατότητα του preview επεισοδίου.

Τις τελευταίες ώρες έχει σηκωθεί θύελλα αντιδράσεων από το τηλεοπτικό κοινό τόσο στο Twitter όσο και στο TikTok και τα άλλα social media.

Οι ηθοποιοί έχουν μοιραστεί μέσα από τα προφίλ τους την λύπη τους αλλά και το σοκ που βίωσαν καθότι το έμαθαν από τα media.

Λευτέρης Ελευθερίου για το Μετά τη φωτιά: «Βιώσαμε μεγάλη ανασφάλεια. Το μόνο που έχω να πω….»

Ο Μάριος Αθανασίου θέλοντας να σταθεί δίπλα στους συναδέλφους του, προχώρησε σε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Για να μπορούμε να είμαστε μαζί και στα δύσκολα και στα εύκολα, κάνω αυτό το βίντεο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να καταλάβετε ότι εμείς οι ηθοποιοί μπορεί να είμαστε αναλώσιμοι, όπως φαίνεται ή όπως είναι για όλους τους εργαζόμενους. Μπορεί να βλέπετε εσείς την πιο χαρούμενη και εύθυμη πλευρά μας, τις εορταστικές εκπομπές, τις πρεμιέρες μας, τις διακοπές μας, τα προϊόντα που μπορεί να δείχνουμε στο ίντερνετ, και όλη αυτή την όμορφη πλευρά, αλλά υπάρχει και μια άλλη πλευρά, όχι τόσο όμορφη.

Όπως αυτό το περιστατικό που συνέβη στα παιδιά, σε όλους τους εργαζόμενους του σήριαλ του ΑΝΤ1, “Μετά τη φωτιά”. Δε γνωρίζω σε ποια πλευρά είναι η ευθύνη, αν ευθύνεται το κανάλι ή η εταιρεία παραγωγής. Δε με ενδιαφέρει να σχολιάσω αυτό. Το γεγονός όμως, ότι οι άνθρωποι αυτοί απολύθηκαν και ενημερώθηκαν μέσα σε μια μέρα, αυτό είναι είναι σκληρό και αντεπαγγελματικό.

Ελπίζω έστω και την τελευταία στιγμή να δημιουργηθεί μια συνθήκη ασφαλείας ώστε οι εργαζόμενοι να περάσουν πιο ήπια αυτό το μεταβατικό στάδιο. Το ίδιο συνέβη και με το σίριαλ #erotasfygas αλλά ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Παιδιά είμαστε δίπλα σας».

Διαβάστε επίσης

Μετά τη φωτιά: Οι οργισμένες αντιδράσεις των συντελεστών για το ξαφνικό «κόψιμο» της σειράς