Μαριτίνα Ντενίση: Φωτογραφίζεται με τη μαμά της και αποκαλύπτει πώς έχασε τα περιττά κιλά
TV Gossip

Μαριτίνα Ντενίση: Φωτογραφίζεται με τη μαμά της και αποκαλύπτει πώς έχασε τα περιττά κιλά

Μαριτίνα Ντενίση: Φωτογραφίζεται με τη μαμά της και αποκαλύπτει πώς έχασε τα περιττά κιλά

Μαμά και κόρη φωτογραφίζονται μαζί, ύστερα από 15 χρόνια

Στο ησυχαστήριό της στον Θεολόγο, υποδέχτηκε το περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο, η Μιμή Ντενίση, η οποία φωτογραφήθηκε με την κόρη της, Μαριτίνα, 15 ολόκληρα χρόνια μετά το τελευταίο τους εξώφυλλο.

Η μαμά Μιμή, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, συμβούλευε τη Μαριτίνα για τη σωστή στάση της ώστε να φωτίζεται καλύτερα.

Η Μαριτίνα σήμερα είναι 23 ετών και θυμάται τα παιδικά της χρόνια μέσα στα θέατρα.

«Με θυμάμαι να μπουσουλάω άπειρες ώρες ανάμεσα στα καθίσματα», είπε ενώ η ενηλικίωσή της τη βρήκε ουσιαστικά στο «Θέατρον», όπου φιλοξενήθηκαν οι παραστάσεις «Σμύρνη μου αγαπημένη» και «Από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Μητέρα και κόρη έχουν να φωτογραφηθούν μαζί για περιοδικό από τότε που η Μαριτίνα ήταν 8 χρόνων.

«Έχω λίγο άγχος σήμερα με τη φωτογράφιση και τη συνέντευξη» είπε η νεαρή και συνέχισε: «Έχω συνηθίσει τη μητέρα μου να τα κάνει αυτά, αλλά εγώ δεν είμαι συνηθισμένη».

Πότε ήρθες πρώτη φορά στον Θεολόγο;

Μιμή: Είχε έρθει ο μπαμπάς μου, ο οποίος ήταν στρατηγός. Εκείνη την εποχή, ο στρατός είχε αποφασίσει να φτιάξει έναν οικισμό, το ΟΣΜΑΕΣ, που έγινε με έναν μεγάλο πολεοδόμο, τον Απόστολο Δοξιάδη. Ξεκίνησε ως ένας οικισμός για τους στρατιωτικούς, αργότερα αγόρασαν κι άλλοι, οπότε έπαψε να είναι καθαρά των στρατιωτικών. Τότε, ήμουν παιδί ακόμη, ο μπαμπάς πήρε ένα πρώτο στρέμμα, μετά ένα άλλο. Όταν έπαιζα την Καρένινα το 1994, είπε «ας χτίσουμε εδώ».

Εγώ έλεγα «όχι, να χτίσουμε σε νησί», αλλά ο πατέρας μου μου έλεγε «εσύ που δουλεύεις τόσο, που θα σε παίρνουν τηλέφωνο και θα τρέχεις πίσω στο θέατρο, δεν θα μπορείς να μείνεις για πάνω από 5 μέρες σε νησί» και ευτυχώς μεταπείστηκα. Έτσι ξεκίνησαν να χτίζουν οι γονείς μου το σπίτι. Αργότερα εγώ έφτιαξα τα μπανγκαλόου, τα παβιλιόν, τους κήπους, πήραμε κι άλλα στρέμματα, μέχρι που έγινε ένα κτήμα οικογενειακό. Και τώρα που έχουν φύγει οι γονείς μας, είμαι εγώ, η αδελφή μου, η κόρη μου, ο 14χρονος ανιψιός μου, οι φίλοι μας

Έχασες αρκετά κιλά. Πώς το κατάφερες;

Μαριτίνα: Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή.

Είδες μία μέρα τον εαυτό σου στον καθρέπτη και το αποφάσισες;

Μαριτίνα: Ακριβώς. Είπα «δεν πάει άλλο». Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη και δείτε φωτογραφίες στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε ακόμα

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο ΟΑΚΑ για να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα