Μάρω Κοντού: Βόλτα στην Αθήνα με απαράμιλλο στυλ
TV Gossip

Μάρω Κοντού: Βόλτα στην Αθήνα με απαράμιλλο στυλ

Μάρω Κοντού: Βόλτα στην Αθήνα με απαράμιλλο στυλ

Αγέρωση και στυλάτη, όπως πάντα!

Μια μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, τη Μάρω Κοντού, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός πρόσφατα να απολαμβάνει τα ψώνια και τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας.

Με απαράμιλλο στυλ και χωρίς να έχει χάσει ίχνος από τη αγέρωχη περπατησιά της που την καθιέρωσε στο σινεμά, η κυρία Κοντού εξακολουθεί να είναι στην πρώτη γραμμή αφού τα τελευταία δύο χρόνια την παρακολουθούμε στη σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς» στον ρόλο της Μαρίας.

Μάλιστα θα συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε στον ρόλο αυτό και τη νέα σεζόν παρά το δραματικό κλείσιμο του δεύτερου κύκλου με μια περιπέτειά της που θα ανησυχήσει την τηλεοπτική της κόρη, Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου).

«Η γη της ελιάς» spoiler: Φινάλε με θρήνο για την Αθηνά; Τι θα συμβεί στη μητέρα της;

Σε συνέντευξή της πέρυσι στο περιοδικό ΟΚ! είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της στη σειρά και τους ενδοιασμούς που είχε στην αρχή.

«Ναι, είχα λίγους ενδοιασμούς. Είχα πολύ καιρό να είμαι κοντά με μια κάμερα κι αυτό με φόβιζε. Επίσης, δεν ήθελα να κουράζομαι και να με αποσπάσουν τα γυρίσματα απ’ όλα τα άλλα που έχω τώρα – γιατί τώρα έχω μια ελευθερία. Έτσι, όταν μου είπαν “θα είσαι γκεστ σταρ”, με βόλεψε κιόλας!»

Σε αυτούς που αναρωτιούνται «η Μάρω Κοντού γιατί δουλεύει ακόμα;» τι απαντάτε;

Γιατί με ευχαριστεί και με κρατάει νέα. Με κρατάει ζωντανή. Αν τα αφήσω όλα, θα γεράσω απότομα. (Γελάει.)

photo credits: NDP