Mat Damon: Οικογενειακές διακοπές στο νησί των Ανέμων
TV Gossip

Mat Damon: Οικογενειακές διακοπές στο νησί των Ανέμων

Mat Damon: Οικογενειακές διακοπές στο νησί των Ανέμων

«Καυτά» φιλιά με τη σύζυγό του

O 52χρονος Αμερικανός βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Mat Damon,  επέλεξε το Νησί των Ανέμων για τις διακοπές του, συνοδευόμενος από την οικογένειά του, τη σύζυγό του Λουτσιάνα Μπαρόζο και την κόρη τους Ιζαμπέλα, αλλά και στενούς φίλους του.

Στην παρέα του ήταν και οι Αυστραλοί συνάδελφοι του κινηματογραφικού Τζέισον Μπορν, ο 39χρονος Κρις Χέμσγουορθ χωρίς τη σύζυγό του Έλσα Πατάκι,ο 33χρονος αδελφός του Λίαμ Χέμσγουορθ με την 25χρονη σύντροφό του Γκαμπριέλα Μπρουκς, καθώς και τους γονείς τους, Κρεγκ και Λεονί Χέμσγουορθ.

Η διάσημη παρέα διέμεινε σε πολυτελή βίλα στην περιοχή της Αλεομάνδρας. Ο Mat Damon και ο Κρις Χέμσγουορθ, εκτός από στενοί φίλοι, έχουν υπάρξει και συμπρωταγωνιστές στη μεγάλη οθόνη, στις ταινίες Thor: Ragnarok, Jay and Silent Bob Reboot και Thor: Love and Thunder.

«Γίναμε φίλοι την περίοδο που ξεκίνησα την καριέρα μου και πραγματικά έχω κερδίσει πολλά βλέποντας τον MAt και το πώς λειτουργεί. Είναι ένας απλός άνθρωπος που ξέρει πώς είναι να είσαι σταρ του κινηματογράφου» έχει πει στο παρελθόν ο Κρις Χέμσγουορθ για τον Mat Damon.

Δείτε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα