Ματίκα – Ιορδανίδης: Πρωταγωνιστές σε videoclip του Γιάννη Καρώνη
TV Gossip

Ματίκα – Ιορδανίδης: Πρωταγωνιστές σε videoclip του Γιάννη Καρώνη

Ματίκα – Ιορδανίδης: Πρωταγωνιστές σε videoclip του Γιάννη Καρώνη

Το δημοφιλές καλλιτεχνικό ζευγάρι σε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα

Στο νέο videoclip του τραγουδιστή Γιάννη Καρώνη θα εμφανιστεί ένα γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι, η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης!

Ο ταλαντούχος και φέρελπις τραγουδιστής θα κυκλοφορήσει το 5ο του videoclip από την δισκογραφική εταιρία Panik Records.

Πέρα από ερμηνευτής, ο Γιάννης Καρώνης είναι και δημιουργός, καθώς έχει υπογράψει τους στίχους και τη μουσική στα τρία από τα τέσσερα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ενώ σύντομα πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του νέου του videoclip, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά ένα πασίγνωστο ζευγάρι ηθοποιών. Ο λόγος για την Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη, δυο εξαιρετικά αγαπητούς ηθοποιούς, που πιστεύουν στο ταλέντο και στις δυνατότητες του τραγουδιστή. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που δέχθηκαν με χαρά να συνεργαστούν μαζί του και να συμβάλλουν τα μέγιστα στην οπτικοποίηση του τραγουδιού.

Ακόμα μια έκπληξη είναι η στιχουργός, αλλά και ο συνθέτης που έγραψαν το τραγούδι. Ένα δίδυμο-εγγύηση, που έχει όλες τις προδιαγραφές ώστε να οδηγήσει στο διάδρομο απογείωσης της επιτυχίας το συγκεκριμένο κομμάτι . Δυο πρόσωπα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική μουσική βιομηχανία και πρόκειται να αποκαλυφθούν σύντομα.

O τίτλος του νέου τραγουδιού του Γιάννη Καρώνη είναι «Μόνο η αγάπη» και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο από την Panik Rekords.

Ο Γιάννης Καρώνης συστήθηκε στο ευρύ κοινό το Μάρτιο του 2022, μέσα από το videoclip του τραγουδιού με τίτλο «Καπνός», το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο θεάσεις στο youtube. Έκτοτε, ο νεαρός τραγουδιστής κυκλοφόρησε ακόμα τρία videoclip από την δισκογραφική εταιρία Panik Records. H ερμηνευτική χροιά, σε συνδυασμό με τις άρτιες παραγωγές των τραγουδιών, αλλά και των videoclip, μαρτυρούν πως ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης κοιτάει ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνοντας ένα ρεσιτάλ αισθητικής σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα.