Μελέτης Ηλίας: Η γνωριμία με τη σύζυγό του και τα 18 χρόνια κοινής ζωής
TV Gossip

Μελέτης Ηλίας: Η γνωριμία με τη σύζυγό του και τα 18 χρόνια κοινής ζωής

Μελέτης Ηλίας: Η γνωριμία με τη σύζυγό του και τα 18 χρόνια κοινής ζωής

Δείτε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού

Ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί φέτος σε έναν διαφορετικό ρόλο από εκείνον του «πάτερ φαμίλια» που ενσάρκωνε τα τελευταία χρόνια στις τηλεοπτικές κομεντί.

Ο ηθοποιός ενσαρκώνει τον σκληρό και δυναμικό Γιωργίκη Προβιό στη δραματική σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», ο οποίος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει τη ζωή του με τη νεαρή Ιουλία.

Στην πραγματική του ζωή ο Μελέτης Ηλίας είναι παντρεμένος με τη Θέμιδα Βουτσινά. Το ζευγάρι είναι μαζί 18 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά την 13 χρονη Κοραλένια και τον 8χρονο Δημήτρη.

Η γνωριμία τους έγινε λίγο πριν αποφοιτήσει ο Μελέτης Ηλίας από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης και η Θέμις Βουτσινά παρακολούθησε τις πτυχιακές τους εξετάσεις. Έπειτα ξανασυναντήθηκαν και από το 2005 είναι μαζί.

«Ήξερα τον Μελέτη μέσα από ιστορίες και περιγραφές που μας έλεγε η Μαλαματένια (σ.σ. φίλη της συζύγου του) από τους συμφοιτητές στη σχολή. Ξέρεις, αστείες ιστορίες με την ελαφρότητα του νεαρού της ηλικίας. Αλλά από κοντά τον είδα για πρώτη φορά στις εξετάσεις της σχολής. Ακόμη και τώρα τον θυμάμαι με μουστάκι να κάθεται σε μια καρεκλίτσα ταβέρνας και να λέει ένα τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι. Τόσο μου είχε εντυπωθεί ώστε να το θυμάμαι μέχρι σήμερα», έλεγε στο OK! η Θέμις Βουτσινά πριν από λίγους μήνες για τη γνωριμία τους.

Για να διαβάσετε περισσότερα επισκεφθείτε το okmag.gr