Μετά τη φωτιά – Άλκηστις Ζιρώ: «Βρεθήκαμε να μαζέψουμε τα πράγματά μας και…»
TV Gossip

Μετά τη φωτιά – Άλκηστις Ζιρώ: «Βρεθήκαμε να μαζέψουμε τα πράγματά μας και…»

Μετά τη φωτιά – Άλκηστις Ζιρώ: «Βρεθήκαμε να μαζέψουμε τα πράγματά μας και…»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η σειρά, Μετά τη φωτιά, κόβεται ξαφνικά με το κανάλι να βγάζει ανακοίνωση την 1η Ιανουαρίου.

Ηθοποιοί και συντελεστές δεν είχαν καμία υποψία ότι η σειρά θα διακοπεί αντιθέτως ήταν προετοιμασμένοι για τα νέα γυρίσματα που θα ξεκινούσαν στις 8 Ιανουαρίου.

Μόλις έγινε γνωστή η ανακοίνωση, οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν ζητώντας από άλλα κανάλια να πάρουν τη σειρά που θίγει και θέματα της κοινωνίας που είναι άκρως επίκαιρα.

Η Άλκηστις Ζιρώ προχώρησε σε μια ανάρτηση μιας και πήγαν μαζί με τους συναδέλφους της να μαζέψουν τα πράγματά τους και να αποχαιρετιστούν.

«Υπό άλλες συνθήκες θα βρισκόμασταν με όλους αυτούς τους τύπους και τόσους άλλους που δεν είναι στη φωτογραφία, θα αγκαλιαζόμασταν, θα λέγαμε τα νέα μας, θα γελάγαμε, θα γκρινιάζαμε, θα τρώγαμε σίγουρα κάποιο γλυκό που θα μας είχε φτιάξει ο Σίμος, θα συνεχίζαμε τις σκηνές που είχαν ανοιχτά ρακόρ, θα ανοίγαμε καινούριες, θα μας πίεζε ο χρόνος κι ας ήταν πρώτη μέρα γυρίσματος, θα ξεστολίζαμε το ρακ και κάπως έτσι θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα της νέας χρονιάς.

Όμως, σήμερα βρεθήκαμε για να μαζέψουμε τα πράγματά μας, να τα πούμε και να αποχαιρετιστούμε. Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εκείνους αυτοί οι άνθρωποι, για εμένα όμως αυτοί οι άνθρωποι από τον Αύγουστο ήταν η καθημερινότητά μου, η ρουτίνα μου, ήταν αυτοί που βαρέθηκα να βλέπω κι αυτοί που αν δεν βλέπω, μου λείπουν. Γιατί πως να το κάνουμε ρε παιδιά “είστε πολύ κουραστικοί τύποι”. Εις το επανιδείν».

Διαβάστε επίσης

Μετά τη φωτιά: Η ανακοίνωση του ΣΕΗ για το «κόψιμο» της σειράς – «Πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση;»