Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ
TV Gossip

Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ

Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους

Τον λόγο που δεν χαιρέτησε πρώτο τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής και Α’ ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Στίβου στη Βουδαπέστη, εξήγησε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής, μία ημέρα μετά τον θρίαμβο, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, βλέποντας τον χαμό που έχει δημιουργηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την κίνησή του να προσπεράσει τον Παναγιώτη Δημάκο και να χαιρετήσει πρώτα την οικογένειά του και μέλη της εθνικής ομάδας, κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο.

View this post on Instagram

A post shared by SEGAS (@segas.gr)

Η απάντηση

Τόσο ο Μίλτος Τεντόγλου, όσο και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση του και να ξεκαθαρίσουν, μέσω ενός βίντεο που κοινοποιήθηκε στους λογαριασμούς του ΣΕΓΑΣ.

«Παιδιά χθες αυτό που έγινε, που δεν χαιρέτησα τον κύριο Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου και τον ξέρω πολλά χρόνια είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου έναν χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα να του δώσω την χαρά να τον χαιρετήσω πρώτο. Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ασφαλώς ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», ανέφερε στο βίντεο ο Μίλτος Τεντόγλου.

Διαβάστε ακόμα

Μίλτος Τεντόγλου: Viral η «άρνηση» να δώσει το χέρι του στον Γ.Γ του ΣΕΓΑΣ