Μιχαήλ Ταμπακάκης: Το βίντεο του «ολόφωτου» δια χειρός «Τζένης» από τον «Σασμό»
TV Gossip

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Το βίντεο του «ολόφωτου» δια χειρός «Τζένης» από τον «Σασμό»

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Το βίντεο του «ολόφωτου» δια χειρός «Τζένης» από τον «Σασμό»

Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

Στην Τήνο πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μαζί με την Σάντυ Χατζηιωάννου, όπως αποκάλυψαν μέσω Instagram.

Οι ηθοποιοί που φημολογείται πώς είναι ζευγάρι απόλαυσαν το καλοκαίρι τους μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου, τον Κωστή Μαραβέγια, την Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα.

Η τηλεοπτική Τζένη θέλησε να μοιραστεί κάποιες από τις πιο ωραίες στιγμές της στο νησί, ανάμεσα στις οποίες ήταν και βίντεο με τον «ολόφωτο».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης φαίνεται να είναι ξαπλωμένος, φορώντας το μαγιό του και με φόντο τη θάλασσα να απολαμβάνει τον ήλιο και το αεράκι του νησιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandy Chatziioannou (@sandychatziioannou)

Να υπενθυμίσουμε πώς τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης παραμένει στην οικογένεια του Mega και θα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το ναυάγιο».

Ο ηθοποιός φαίνεται πώς θα έχει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο τη φετινή σεζόν σχετικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Ο άλλοτε γλυκός και υποστηρικτικός Πέτρος γίνεται ένας «κακός» ένστολος που θα φροντίσει να σιωπήσει αρκετούς μάρτυρες του ναυαγίου.

«Το ναυάγιο»: Το clue για τον Ταμπακάκη «γέννησε» σενάρια – «Φέτος θα τον μισήσουμε τον ολόφωτο»

Διαβάστε επίσης

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Από το κολέγιο των βορείων προαστίων στο Εθνικό Θέατρο – «Έπαθα πολιτισμικό σοκ, όταν πήγα στο κτίριο να δώσω εξετάσεις. Είχα μάθει διαφορετικά»