Μιχάλης Οικονόμου: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα οικογένεια»
TV Gossip

Μιχάλης Οικονόμου: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα οικογένεια»

Μιχάλης Οικονόμου: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα οικογένεια»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και τη δημοσιογράφο Έφη Θεοδωρίδου μίλησε ο Μιχάλης Οικονόμου για τα όνειρα, τις προσδοκίες που είχε αλλά και την οικογένειά του.

Σε προσωπικό επίπεδο, έχετε καταφέρει να πραγματοποιήσετε τις δικές σας προσδοκίες, επιθυμίες ή όνειρα στο μεγαλύτερο βαθμό;

Ναι, η αλήθεια είναι ότι επέλεξα με έναν τρόπο το δρόμο του ονείρου όταν αποφάσισα συνειδητά να σπουδάσω υποκριτική, γιατί ήταν κάτι που ούτως ή άλλως ενδόμυχα το ήθελα και το έλεγα από μικρός, με την αθωότητα του παιδιού. Και τελικά, επέλεξα έναν δρόμο μέσα στον οποίο νιώθω και ευλογημένος που έχω δουλειά, η οποία έχει και μια επιτυχία και κάθε χρόνο μου δίνει ρόλους που αγαπώ και με εξελίσσουν. Οπότε, αυτό το κομμάτι έχει καλυφθεί και είναι μια προσδοκία που έχει επαληθευτεί με τον καλύτερο τρόπο.

Πάντα βέβαια υπάρχει ο αγώνας για το καλύτερο, για τη διάρκεια σε αυτό το επάγγελμα, που επίσης είναι ένας μεγάλος παράγοντας. Από την άλλη, το ότι έκανα οικογένεια ήταν μια προσδοκία που δεν πίστευα ποτέ ότι θα κατάφερνα να πραγματοποιήσω, όμως και αυτό έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Είχα προσδοκίες να πηγαίνω κάθε χρόνο ένα ταξίδι στο εξωτερικό, κάτι που δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Μου έχει λείψει αυτό αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, αυτή είναι άλλωστε η ομορφιά της ζωής.