Μιχάλης Οικονόμου: «Όταν αποφάσισα να κάνω “Τα Καλύτερά μας χρόνια” είχα φόβο για…»
TV Gossip

Μιχάλης Οικονόμου: «Όταν αποφάσισα να κάνω “Τα Καλύτερά μας χρόνια” είχα φόβο για…»

Μιχάλης Οικονόμου: «Όταν αποφάσισα να κάνω “Τα Καλύτερά μας χρόνια” είχα φόβο για…»

Ο τηλεοπτικός Δημήτρης μιλά για τις επιλεκτικές δουλειές που κάνει στην τηλεόραση

Μετά από τρεις σεζόν που απολαύσαμε τον Μιχάλη Οικονόμου μέσα από τη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια», τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα συμμετέχει στο «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο My Tv και αναφέρθηκε τόσο στην πορεία του στο θέατρο όσο και στις επιλεκτικές δουλειές που κάνει.

Στο θέατρο έχετε μία επιτυχημένη πορεία χρόνων. Στην τηλεόραση έχετε κάνει επιλεκτικές δουλειές. Τι είναι αυτό που σας γοητεύει;

Ο φόβος ότι δεν θα μπορούσα να την κάνω καλά. Η δουλειά στην τηλεόραση σε κρατά σε εγρήγορση, διότι καλείσαι να έχει πάντα γυμνασμένα τα εκφραστικά σου μέσα. Στο θέατρο ο ρυθμός είναι πιο ανθρώπινος, στην τηλεόραση όμως είναι σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ που τρέχει και το κυνηγάς. Πριν τη συμμετοχή μου στα «Καλύτερά μας χρόνια» είχα καιρό να κάνω τηλεόραση, οπότε όταν το αποφάσισα ένιωθα φόβο για το αν θα τα καταφέρω. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Επίσης, ας μη λέμε ψέματα, η τηλεόραση προσφέρει και αναγνωρισιμότητα, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις περισσότερα πράγματα στο θέατρο.

Η αναγνωρισιμότητα έχει κάποιο τίμημα που έχετε νιώσει να πληρώνετε εξαιτίας της;

Όχι επιλεγμένα. Το κοινό της ΕΡΤ είναι πάντα πιο ήπιων τόνων, δεν υπάρχει η τρέλα που ίσως βλέπουμε στις σειρές των ιδιωτικών καναλιών. Επομένως δεν έχω αισθανθεί κάτι ενοχλητικό, αντιθέτως απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα. Με συγκινεί όταν μου μιλούν στον δρόμο και μου λένε ότι με έχουν παρακολουθήσει στην τηλεόραση. Βέβαια, αν μου πουν ότι με είδαν στο θέατρο, αισθάνομαι διπλή χαρά.

Διαβάστε επίσης

Μιχάλης Οικονόμου: Τα τρυφερά λόγια του «Δημήτρη» για τη «Νανά» από τα «Καλύτερά μας χρόνια»