Ναταλί Κάκκαβα κατά Λιάγκα: «Χρησιμοποιήθηκε το όνομά μου. Είμαι η πώς την λένε….»
TV Gossip

Ναταλί Κάκκαβα κατά Λιάγκα: «Χρησιμοποιήθηκε το όνομά μου. Είμαι η πώς την λένε….»

Ναταλί Κάκκαβα κατά Λιάγκα: «Χρησιμοποιήθηκε το όνομά μου. Είμαι η πώς την λένε….»

Η νέα αποστομωτική απάντησή της

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε η Ναταλί Κάκκαβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενη στα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα για την ίδια.

Αφορμή στάθηκε ξανά η εκπομπή στην οποία γίνεται λόγος να συμμετέχει η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με τον Τριαντάφυλλο, τη Μαριάντα Πιερίδη και τη Φελίσια Τσαλαπάτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναφέρει: «Για να καταλάβετε λίγο το φαιδρό του πράγματος, μιλάμε όλοι μισό χρόνο για μια εκπομπή που δεν την έχουμε δει και που πολύ πιθανό να μην την δούμε και ποτέ και κάθε εβδομάδα βάζουμε μια σύνθεση εκπομπής που δεν την έχουμε δει. Ασχολούμαστε μισό χρόνο με μια εκπομπή που δεν υπάρχει καν. Ασχολούμαστε μισό χρόνο με μια εκπομπή φάντασμα. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές. Αυτό είναι ανωμαλία! Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές μισό χρόνο με μια εκπομπή φάντασμα. Σχεδόν όλες οι εκπομπές θεωρούμε ότι πρέπει να ασχολούμαστε κάθε μέρα ένα δεκάλεπτο με μια εκπομπή που δεν υπάρχει! Είναι διαστροφή!».

Η προσβλητική αυτή απάντησή του προκάλεσε την αντίδραση της Ναταλί Κάκκαβα, η οποία απασφάλισε μέσα από την ανάρτησή της.

«Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο απόσπασμα από το @toprwino_ant1 και διαβάζοντας αυτό τον τίτλο στο @zappit.gr αναρωτιέμαι τα εξής..

1)Ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που υποχρεώνουν τον κύριο Γιώργο Λιάγκα να προβάλει στην εκπομπή του θέματα για εκπομπές φαντάσματα…

2) Δεν γνώριζε από πριν τη σκαλετα της εκπομπής του?

3)Του κάνουν αιφνιδιασμούς στον αέρα οι συνεργάτες του ,λέγοντας θέματα που δεν έχει συναινέσει? Η απλά ηταν ένα επικοινωνικό show?

Κάτι δικά μου πάλι…», είχε γράψει.

Ναταλί Κάκκαβα: Απασφάλισε κατά του Λιάγκα – «Ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που τον υποχρεώνουν;»

Στη σημερινή εκπομπή, η εμμονή του Γιώργου Λιάγκα για το πρόσωπό της και όχι μόνο επανήλθε νιώθοντας μάλιστα στοχοποιημένος και από τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου.

«Μην τα βάζετε με αυτόν που το επεσήμανε, βάλτε τα με αυτούς που σας λένε ότι ξεκινάει και δεν ξεκινάει. Δεν είπα εγώ ότι φταίει η Μαριάντα ή η πως τη λένε, η Κακκαβά ή ο Τριαντάφυλλος. Να πάμε και σε μονομαχία… Μάθετε να ακούτε τι λέει ο άλλος και ποιος είναι με ποιον!», είπε μεταξύ άλλων!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ναταλί Κάκκαβα αποφάσισε να απαντήσει με τον τρόπο που η ίδια ξέρει, δίχως εμμονές και δίχως προσβολές!

«Γράφω αυτά τα λόγια, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί χρησιμοποιήθηκε το όνομά μου (Είμαι η… πώς τη λένε Κάκκαβα). Προφανώς ο κύριος Λιάγκας δεν διάβασε ποτέ σωστά το post μου γιατί ουδέποτε αναφέρθηκα στο ΓΙΑΤΙ χαρακτήρισε μια εκπομπή «φάντασμα», αλλά αναρωτήθηκα ποιες είναι εκείνες οι ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που τον υποχρεώνουν να προβάλλει θέματα για εκπομπές φαντάσματα και που ο ίδιος δεν έχει συναινέσει.

Είναι μια καλή ευκαιρία να το διαβάσει τώρα πιο προσεκτικά. Από την άλλη, ειλικρινά δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να ζητήσω τη δημόσια στήριξη του Γιώργου Λιάγκα, πολύ περισσότερο να του πω ευχαριστώ. Καλές γιορτές με υγεία».

Διαβάστε επίσης

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η αμήχανη απάντησή του για το φλερτ – «Σταμάτα εσύ…»