Νίκος Μπάρκουλης: «Δεν δουλεύω ταξί, σε κοτοπουλάδικο δουλεύω…»
TV Gossip

Νίκος Μπάρκουλης: «Δεν δουλεύω ταξί, σε κοτοπουλάδικο δουλεύω…»

Νίκος Μπάρκουλης: «Δεν δουλεύω ταξί, σε κοτοπουλάδικο δουλεύω…»

Μετά τα δεκάδες μηνύματα ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού έστειλε το μήνυμά του

Διευκρινήσεις ως προς το Tik Tok ποστ του που ποζάρει δίπλα σε ταξί έδωσε ο Νίκος Μπάρκουλης με δύο αναρτήσεις του στο Instagram.

Ο γιος του αείμνηστου Νίκου Μπάρκουλη ξεκαθάρισε τελικά ότι δεν εργάζεται ως ταξιτζής αλλά έκανε μία εξυπηρέτηση σε γνωστό του για δύο ημέρες.

@nikosmparkoulisΝα σας παω κουρσα ;♬ πρωτότυπος ήχος – mad clip

Μάλιστα με αφορμή το τεράστιο «κύμα» συμπαράστασης από ανθρώπους που ήθελαν να τον βοηθήσουν οικονομικά θέλησε τονίσει ότι η οικογένειά του δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν χρειάζεται καμία βοήθεια.

«Ρε τι πάθατε; Τι πιο λογικό από έναν άντρα 22 χρονών να δουλεύει… Επειδή είχα πατέρα τον Μπάρκουλη; Τα άλλα παιδιά δηλαδή που δουλεύουν δηλαδή; Εκείνα δεν είναι άξια; Εγώ όταν ήμουν 9 και σέρβιρα καφέδες σε μνημόσυνα, τι ήμουν; Η δουλειά δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης. Ντροπή είναι να σου τα έχουν όλα έτοιμα και να μειώνεις τον άλλον που δεν του τα είχαν» έγραψε αρχικά.

«Ξαναλέω, δεν δουλεύω ταξί. Ήταν για δύο μέρες μία εξυπηρέτηση. Σε κοτοπουλάδικο δουλεύω, υποδοχή και βοηθός σέρβις. Όπως και άλλα χιλιάδες παιδιά. Σε αυτά να πείτε μπράβο».

Και πρόσθεσε:

«Ποιος είπε ότι θέλω βοήθεια; Επειδή δουλεύω σαν κανονικός άνθρωπος; Ρε πάτε καλά; Κάποτε ήθελα βοήθεια που δεν είχαμε να φάμε, τώρα έχουμε. Το φρόντισα κι εγώ και η ηρωίδα που έχω για μάνα. Γι’ αυτήν και αν θα πρέπει να γράψετε άρθρα».

 

Διαβάστε επίσης

Νίκος Μπάρκουλης – Φαίδρα Μπάρμπα: Η ανατρεπτική τους σύμπραξη σε νέο βίντεο κλιπ