Νίκος Κοκλώνης: Πάρτι – έκπληξη με βεγγαλικά για τα γενέθλιά του!
TV Gossip

Νίκος Κοκλώνης: Πάρτι – έκπληξη με βεγγαλικά για τα γενέθλιά του!

Νίκος Κοκλώνης: Πάρτι – έκπληξη με βεγγαλικά για τα γενέθλιά του!

Στη Μύκονο με την Κατερίνα Καινούργιου και τους αγαπημένους του ανθρώπους

Τα 39α γενέθλιά του έχει σήμερα (4/8) ο Νίκος Κοκλώνης και μόλις η μέρα άλλαξε, οι αγαπημένοι του φίλοι, του ετοίμασαν πάρτι – έκπληξη με τούρτα και βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα!

Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός, βρίσκεται αυτήν την περίοδο στη Μύκονο, όπου γεμίζει μπαταρίες για να επανέλθει τη νέα σεζόν γεμάτος με νέες ιδέες, πρότζεκτ και όρεξη και στις 12:01, μία τούρτα εμφανίστηκε μπροστά του, με τους φίλους του να του τραγουδούν το γενέθλιο τραγούδι.

Εκεί φυσικά ήταν και η κολλητή του φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, η οποία βιντεοσκόπησε τη στιγμή και την ανέβασε στο Instagram, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο φίλο της ζωής μου… Στον πιο γενναιόδωρο… δοτικό και υπέροχο άνθρωπο που έχω γνωρίσει!!! Να σε χαιρόμαστε μοναδικές μου».

Η συνέχεια της βραδιάς δεν θα μπορούσε να είναι παρά φαντασμαγορική, όπως άλλωστε είναι ο ίδιοος και όλα όσα διοργανώνει στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις!

Δεκάδες βεγγαλικά γέμισαν τον ουρανό της Μυκόνου και έδωσαν έναν μεγαλύτερο τόνο χαράς, σε αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα που ξημερώνει για τον Νίκο Κοκλώνη.

«Χαρούμενα γενέθλια Νίκο. Σ΄αγαπάμε ως τον ουρανό», έγραψε σε νέο story της η Κατερίνα Καινούργιου.

Φυσικά στο πλευρό του και η δεύτερη κολλήτή του, Πηγή Δεβετζή!

Διαβάστε ακόμα

Happy Birthday Νίκο Κοκλώνη! Από Mr Travel, λαϊκός τραγουδιστής αλλά πάντα προστάτης όλων!