Νίκος Κοκλώνης: Στη συναυλία της Άννας Βίσση στη Μύκονο με την Κατερίνα Καινούργιου
TV Gossip

Νίκος Κοκλώνης: Στη συναυλία της Άννας Βίσση στη Μύκονο με την Κατερίνα Καινούργιου

Νίκος Κοκλώνης: Στη συναυλία της Άννας Βίσση στη Μύκονο με την Κατερίνα Καινούργιου

Στην παρέα τους και η Πηγή Δεβετζή

Στο αγαπημενο του νησί, το νησί της Μυκόνου, έχει ρίξει άγκυρα ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ετοιμάζοντας τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν, όπου αναμένεται να είναι πιο δημιουργική από κάθε άλλη!

Ο Ceo της Barking Well και παρουσιαστής, ξεκίνησε την ημέρα του με μια βόλτα στη Δήλο με το τζετ σκι και για συνοδηγό του την Πηγή Δεβετζή!

Το βράδυ της Τετάρτης είχε έξοδο για τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο Jackie O’ Beach Club, το οποίο γιόρτασε 10 χρόνια λειτουργίας με μια μεγάλη εκρηκτική συναυλία για τα 50 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας της απόλυτη Ελληνίδας Σταρ, Άννας Βίσση!

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε εκεί μαζί με την κολλητή του φίλη, Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα, σύμφωνα με τον Πέτρο Νάζο από το Mykonos Live Tv, είχε το καλύτερο τραπέζι του μαγαζιού, μία ανάσα από τη σκηνή όπου έδινε ρεσιτάλ η «απόλυτη».

Μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη και την KatKen ήταν φυσικά και η Πηγή Δεβετζή, η οποία ανέβασε stories στο Instagram, από την όμορφη βραδιά.

Ανάμεσα στα τραγούδια της Άννας Βίσση, το περασμένο της ώρας και τη ζάλη του Αυγούστου, η Κατερίνα Καινούργιου, ανέβασε δύο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Νίκο Κοκλώνη και έγραψε λόγια αγάπης για τη φιλία τους.

«Αληθινά καλούς φίλους είναι σκληρό να βρεις, δύσκολο να τους ζήσεις, αδύνατο να τους ξεχάσεις. Μαζί για πάντα Νίκο Κοκλώνη. Σε αγαπω φίλε μου, είσαι μοναδικός», έγραψε στη μία της ανάρτηση.

«Θα είμαστε για πάντα φίλοι, γιατί ξέρεις ήδη πολλά!», έγραψε στο δεύτερο story της.

Διαβάστε ακόμα

2ο Mykonos Running Festival: Ζήσε την τριήμερη εμπειρία!