Νίκος Κοκλώνης: Το «αντίο» στον Νίκο Φλωρινιώτη – «Θα σε προσέχει ο αγαπημένος μας Γιάννης»
TV Gossip

Νίκος Κοκλώνης: Το «αντίο» στον Νίκο Φλωρινιώτη – «Θα σε προσέχει ο αγαπημένος μας Γιάννης»

Νίκος Κοκλώνης: Το «αντίο» στον Νίκο Φλωρινιώτη – «Θα σε προσέχει ο αγαπημένος μας Γιάννης»

Η συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη το πρωινό της Τρίτης (19/12), έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο παρουσιαστής και CEO της Barking Well, Νίκος Κοκλώνης, είναι στενός οικογενειακός φίλος της οικογένειας Φλωρινιώτη και γνωρίζονται πολλά χρόνια.

Όταν έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης έκανε ένα αφιερωματικό βίντεο στο J2US και είχε αποκαλύψει μάλιστα και ιστορίες από το κοινό τους παρελθόν.

«Εκτός από μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν ένας πραγματικός σταρ και πάνω από όλα άνθρωπος. Για εμένα ήταν πολλά περισσότερα, έζησα μαζί του τα παιδικά μου χρόνια, μέναμε στην ίδια πολυκατοικία στον Πειραιά, μεγάλωσα μαζί του στο σπίτι του που ήταν πάντα ανοιχτό για όλους, όπως και η αγκαλιά του. Ήταν ο πρώτος που συνέδεσε το τραγούδι με το σόου και έμεινε πιστός σε αυτό μέχρι το τέλος, έγραψε ιστορία. Ήταν μοναδικός, ένας γνήσιος σόουμαν. Τώρα που το αστέρι Γιάννης Φλωρινιώτης ταξιδεύει προς τον ουρανό θέλω να του πούμε να του πούμε και από αυτή την σκηνή ένα ταπεινό αντίο», είχε πει για τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης συγκίνησε για τον Γιάννη Φλωρινιώτη – «Μεγάλωσα μαζί του»

Τον Ιούλιο, ο Νίκος Φλωρινιώτης μαζί με την Αννούλα και τη Γωγώ Γαρυφάλλου είχαν κάνει ένα εντυπωσιακό act στην σκηνή του J2US.

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Θα υποδεχτώ στη σκηνή τρία άτομα. Με την Αννούλα Φλωρινιώτη και τον Νίκο έχουμε μεγαλώσει μαζί. Και με το Γωγουλίνι. Αλλά με την Αννούλα και τον Νίκο έχω περάσει μαζί όλα τα παιδιά μου χρόνια. Θα απολαύσουμε όλοι μαζί μερικά από τα αθάνατα τραγούδια του μοναδικού Γιάννη Φλωρινιώτη που όταν ήμασταν μικρά παιδάκια ο Νικολάκης έκανε πάντα τον Γιάννη. Η Αννούλα και η Γωγώ το μπαλέτο και εμείς από πίσω το χορευτικό», είχε δηλώσει ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση στη σκηνή του J2US

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε φωτογραφίες τους από το παρελθόν αλλά και την τελευταία εμφάνιση του Νίκου Φλωρινιώτη στην τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης

Νίκος Φλωρινιώτης: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του;