Νίκος Κουρής: «Γουστάρουμε να το κάνουμε τώρα και τώρα θα παντρευτούμε»
TV Gossip

Νίκος Κουρής: «Γουστάρουμε να το κάνουμε τώρα και τώρα θα παντρευτούμε»

Νίκος Κουρής: «Γουστάρουμε να το κάνουμε τώρα και τώρα θα παντρευτούμε»

Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, ύστερα από πολλά χρόνια δεσμού

Την απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά από 18 χρόνια σχέσης, πήραν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου!

Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους πίστης και αγάπης ενώπιον του Θεού στις 12 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος είναι ο αγαπημένος του και ο ηθοποιός μίλησε για το ευχάριστο γεγονός.

Ο Νίκος Κουρής, μιλώντας στη Real L!fe και στην Κορίνα Μανταγάρη τόνισε: «Γουστάρουμε να το κάνουμε τώρα και τώρα θα παντρευτούμε».

«Επιλέξαμε ως ημερομηνία την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία είναι τυχαία. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ή συμβολισμό. Άλλωστε, ούτε εγώ ούτε η Έλενα πιστεύουμε στους συμβολισμούς.. Η συγκεκριμένη μέρα, όμως, μας βολεύει γιατί δεν θα δουλεύουμε και επίσης είναι κοντά στις γιορτές, κάτι που επιθυμούσαμε πολύ. Επιλέξαμε να παντρευτούμε στην αγαπημένη μας εκκλησία, τον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο. Κουμπάροι μας θα είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένων φίλων μας, που δεν έχουν σχέση με τον χώρο του θεάτρου. Καλεσμένοι θα είναι συγγενείς και φίλοι που θέλουμε πολύ να βρίσκονται κοντά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Κουρής: «Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα πει στον γάμο μου το αγαπημένο μου τραγούδι»