Νίκος Πολυδερόπουλος: Επιβεβαιώνει τον Θοδωρή Κατσαφάδο ότι τέθηκαν ξαφνικά εκτός θεατρικής παράστασης
TV Gossip

Νίκος Πολυδερόπουλος: Επιβεβαιώνει τον Θοδωρή Κατσαφάδο ότι τέθηκαν ξαφνικά εκτός θεατρικής παράστασης

Νίκος Πολυδερόπουλος: Επιβεβαιώνει τον Θοδωρή Κατσαφάδο ότι τέθηκαν ξαφνικά εκτός θεατρικής παράστασης

Όσα είπε ο ηθοποιός στο Fay's time μετά τη σύνετυξη Κατσαφάδου

Μια συνέντευξη του Θοδωρή Κατσαφάδου έχει φέρει αναστάτωση. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στη Μαίρη Αργυριάδου και το Breakfast @Star αποκάλυψε ότι έδιωξαν από τον ίδιο και τον Νίκο Πολυδερόπουλο από την παράσταση Μάρτυρας κατηγορίας -από τη νέα σεζόν όπως είπε-  διότι κάποιος συνάδελφός τους δεν τους θέλει.

Τι είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος;

«Την Πρωτοχρονιά μας ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουμε την παράσταση και του χρόνου. Άκουγα κάτι περίεργα ότι όλοι έχουν μιλήσει για του χρόνου. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει. Όταν επικοινώνησα ο ίδιος με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία, μου ανακοινώνεται ότι δεν θα είμαι στην παράσταση. Το πολύ σκληρό για μένα είναι ότι είπαν στον Νίκο Πολυδερόπουλο, μετά το μνημόσυνο του αδελφού του στην Πάτρα, ότι δεν θα συνεχίσει τον χειμώνα. Γιατί; Διότι κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί μας, “δεν συμφωνεί μαζί σας καλλιτεχνικά”. Δηλαδή με διώχνετε! Ορκίζομαι ότι αυτό που λέω τώρα, αυτό που μου συνέβη φέτος δεν είναι τόσο επαγγελματικό όσο υπαρξιακό. Δεν μπορεί οι συνάδελφοι να φέρονται έτσι σε συναδέλφους. Έπεισε τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη ότι είναι πιο σημαντικός εκείνος και ας φύγω εγώ και ο Νίκος, που δεν είναι φίλος μου.

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό το παλικάρι δύο μέτρα, λίγο μετά το μνημόσυνο του αδελφού του, του είπαν ότι δεν το θέλουν.

Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Πρώτη φορά μου συνέβη στα 51 χρόνια στο επάγγελμα συνάδελφος να μου σκάβει τον λάκκο» ανέφερε ο ηθοποιός στην εκπομπή Breakfast @Star.

Η επιβεβαίωση Πολυδερόπουλου

Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή Fay’s time. Η Μάρτζυ Λαζάρου έκανε ρεπορτάζ προσπαθώντας να μιλήσει με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της παράστασης.

Όπως είπε, το σήκωσε μόνο η Ευγενία Δημητροπούλου που δήλωσε ότι γνωρίζει το θέμα, αλλά έχει πολύ καλή σχέση με τους συντελεστές.

«Επικοινώνησα και με τον κ. Κατσαφάδο που τον έχουν πάρει όλες οι εκπομπές και ο άνθρωπος δεν θέλει να μιλήσει.

Καλέσαμε τους υπεύθυνους στο θέατρο. Η απάντηση από τις δημόσιες σχέσεις παράστασης είναι ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είπαν ότι δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο, ούτε ότι κάποιος ηθοποιός έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τους δύο ηθοποιούς» είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος πάντως που τον πλεύρισε η κάμερα της εκπομπής επιβεβαίωσε τα λεγόμενα Κατσαφάδου. «Ισχύει. Θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή, παιδιά» αρκέστηκε να πει στην κάμερα.