Νίκος Ρόκκος: Το συγκινητικό αντίο της Λελέ Γκόφα – «Κάθε φορά που…»
TV Gossip

Νίκος Ρόκκος: Το συγκινητικό αντίο της Λελέ Γκόφα – «Κάθε φορά που…»

Νίκος Ρόκκος: Το συγκινητικό αντίο της Λελέ Γκόφα – «Κάθε φορά που…»

Η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, συγκινεί με την ανάρτησή της το Instagram

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου, καθώς ο αδερφός του, πνίγηκε στη θάλασσα, ενώ είχε πάει για ψαροντούφεκο.

Ο 50χρονος ξεκίνησε να πάει για ψάρεμα, ωστόσο για πολλές ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής, γεγονός που ανησύχησε τους δικούς του, οι οποίοι κάλεσαν το λιμενικό.

Οι άνδρες του λιμενικού, αφού εντόπισαν τη βάρκα με τα πράγματα του Νίκου Ρόκκου, στη συνέχεια βρήκαν και τον ίδιο, χωρίς τις αισθήσεις του, στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά.

Η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, θέλησε μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της κουνιάδο.

«Κάθε φορά που έβλεπα να ρωτήσεις τα social για πένθος αναρωτιόμουν και κορόιδευα. Έλεγα δηλαδή τώρα μέσα στον πόνο τους αυτό σκέφτηκα να κάνουν. Αυτή τη φορά όμως νιώθω τεράστια ανάγκη να φωνάξω πόσο σε αγαπάμε, πόσο θα μας λείπεις για πάντα Νίκο μας. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ. Εύχομαι εκεί που πήγες να είναι πραγματικά τόσο όμορφα και ας πονάμε εμείς εδώ που δεν ξέρουμε», έγραψε στα stories της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Ρόκκος: Έτσι τον αποχαιρέτησε η κόρη του, Φίφη