Νόνη Δούνια: «Δεν με προβλημάτισε ποτέ να είμαι πρώτο όνομα σε οποιαδήποτε μαρκίζα»
TV Gossip

Νόνη Δούνια: «Δεν με προβλημάτισε ποτέ να είμαι πρώτο όνομα σε οποιαδήποτε μαρκίζα»

Νόνη Δούνια: «Δεν με προβλημάτισε ποτέ να είμαι πρώτο όνομα σε οποιαδήποτε μαρκίζα»

Η επιστροφή στην τηλεόραση, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και οι ισχυροί δεσμοί με την οικογένειά της

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκαρά παραχώρησε συνέντευξη η Νόνη Δούνια και μίλησε για τις δεύτερες σκέψεις της, τα παιδιά της, την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα καθώς και την περίοδο του μόντελινγκ.

Μετά από επτά χρόνια μακριά από τα πλατό, φέτος επέστρεψες ξανά τηλεοπτικά στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα! τα Σαββατοκύριακα στο Mega.

Η πρόταση για να βρίσκομαι στην εκπομπή έγινε καρμικά. Πάντα ήταν στο μυαλό μου η τηλεοπτική παρουσία, έτσι μίλησα με ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και μέσα σε δύο μέρες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από στέλεχος του Μεγάλου Καναλιού. «Μου μίλησε ο Κώστας Τσουρός για σένα και θέλει να βρίσκεσαι στην εκπομπή». Μου είπε και το κόνσεπτ και κάπως έτσι έγιναν όλα. Είμαι σε μια φάση ζωής που σκέφτομαι πολύ σοβαρά τα επαγγελματικά μου βήματα. Θέλω στο περιβάλλον που βρίσκομαι να περνάω καλά. Δεν είμαι 25 χρόνων για να συνυπάρχω
με ανθρώπους που μπορεί να έχω προστριβές. Οι συνεργάτες για μένα είναι το παν και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή.

Είχες και τα προηγούμενα χρόνια τηλεοπτικές προτάσεις;

Ναι, μου είχαν γίνει, αλλά για εκπομπές που το περιεχόμενό τους δεν με ενδιέφερε. Παράλληλα είχα την ενασχόλησή μου με τα κοινά και την πολιτική, οπότε ήθελα να δώσω όλη την προσοχή μου εκεί.

Πρόσφατα δήλωσες «ποτέ δεν είχα θέμα μαρκίζας». Δεν σε απασχολεί να είσαι το κεντρικό πρόσωπο σε μια εκπομπή;

Είναι θέμα χαρακτήρα. Στις επιδείξεις μόδας, για παράδειγμα, στο φινάλε ο σχεδιαστής περπατούσε με μια κοπέλα που πιθανότατα θα φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό. Εμένα δεν με ενδιέφερε ποτέ να είμαι αυτή η κοπέλα. Έγινε τελικά αρκετές φορές, αλλά δεν πάσχιζα για αυτό. Προσωπικά με ενδιέφερε πάντοτε να είμαι καλή στη δουλειά μου. Δεν είμαι ανταγωνιστική από τη φύση μου. Το να είσαι ανταγωνιστικός δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί είναι το κίνητρό σου η πρωτιά, εγώ όμως δεν υπήρξα ποτέ τέτοιος άνθρωπος. Απολαμβάνω τις πρωτιές μου αλλά δεν με προβλημάτισε ποτέ να είναι γραμμένο πρώτο το όνομά μου στην οποιαδήποτε μαρκίζα.

Ένιωσες ποτέ να έχεις «καβαλήσει το καλάμι»;

Όχι βέβαια. Αρχικά ποτέ δεν κουβαλάω τη δουλειά στο σπίτι μου. Επίσης, ποτέ δεν κορνίζαρα τον εαυτό μου από κάποια φωτογράφιση στο σαλόνι μου. Το σπίτι έχει μόνο κανονικές φωτογραφίες, ανθρώπινες, όπως όλου του κόσμου. Η μητέρα μου έχει κρατήσει τα πάντα. Και ευτυχώς, γιατί εγώ δεν έχω ούτε αποκόμματα από συνεντεύξεις ούτε φωτογραφίσεις. Το καλοκαίρι είχαμε πάει με τις φίλες μου που δουλεύαμε μαζί στο πατρικό της μαμάς μου στις Σπέτσες και βλέπαμε φωτογραφίες μας από τη δεκαετία του ’90 και γελούσαμε.

Μία ακόμη ιδιότητά σου είναι αυτή της συζύγου τα τελευταία 19 χρόνια με τον Κυριάκο Μουρατίδη.

Είμαστε μαζί από το 2002 και παντρευτήκαμε το 2004. Ο άντρας μου θέλει να κάνουμε ανανέωση όρκων αλλά εγώ του λέω: «Ούτε τον ίδιο άντρα δεν παντρεύομαι ξανά!». (Γελάει.) Σίγουρα οι σχέσεις είναι δύσκολες. Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αλλά αυτό είναι και το ωραίο. Είμαστε μαζί συνειδητά. Είναι επίσης εξαιρετικός πατέρας, κάτι που εκτιμώ πολύ. Για εμένα όμως οι άνθρωποι που αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή μας είναι αυτοί που στέκονται στο πλευρό μας στα δύσκολα, γιατί στα εύκολα είναι όλοι εκεί. Πορεύομαι στη ζωή με έναν άνθρωπο που είναι εκεί στα δύσκολα.

Αναφέρεσαι και στο πρόσφατο καρδιολογικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισες;

Εκεί να σου πω ότι εγώ ήμουν το στήριγμα της οικογένειας. Όταν ένας δικός σου άνθρωπος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, σε κατακλύζει ο φόβος. Αυτό έπαθαν και οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ ήμουν τρομερά ψύχραιμη. Δεν μπορείς να τα χειριστείς αλλιώς αυτά τα ζητήματα. Έκανα ένα χειρουργείο που διήρκεσε 6 ώρες. Ήξερα από τα 25 μου πως κάποια στιγμή στη ζωή μου θα χρειαζόταν να το κάνω. Ποτέ δεν είπα όμως «γιατί σε μένα;» γιατί δεν πιστεύω πως μου έχει συμβεί κάτι κακό. Είμαι ευλογημένος άνθρωπος. Έτσι αισθάνομαι τουλάχιστον.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα