Νόνη Δούνια: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλιά της – Αποκλειστικό βίντεο
TV Gossip

Νόνη Δούνια: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλιά της – Αποκλειστικό βίντεο

Νόνη Δούνια: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλιά της – Αποκλειστικό βίντεο

Η σύσκεψη για το Ακόμα δεν είδες τίποτα μετατράπηκε σε μίνι πάρτι

Μια έκπληξη περίμενε τη Νόνη Δούνια στην καθιερωμένη σύσκεψη για το Ακόμα δεν είδες τίποτα, τη μεσημεριανή εκπομπή του Mega όπου την απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του της ετοίμασαν μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά της και την αιφνιδίασαν ευχάριστα όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο.

«Γιατί να κρύψω την ηλικία μου; Είμαι 52. Μου αρέσει η ηλικία μου. Νιώθω ότι βρίσκομαι στην καλύτερή μου φάση. Αισθάνομαι ότι αρχίζω ξανά, ότι έχω ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο, αυτό των 50+, το οποίο είναι μαγικό» είχε δηλώσει πρόσφατα στο περιοδικό VITA η πρώην βουλευτής.

Όσο για την τηλεοπτική της επιστροφή, είχε πει χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ!:

«Η πρόταση για να βρίσκομαι στην εκπομπή έγινε καρμικά. Πάντα ήταν στο μυαλό μου η τηλεοπτική παρουσία, έτσι μίλησα με ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και μέσα σε δύο μέρες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από στέλεχος του Μεγάλου Καναλιού. «Μου μίλησε ο Κώστας Τσουρός για σένα και θέλει να βρίσκεσαι στην εκπομπή». Μου είπε και το κόνσεπτ και κάπως έτσι έγιναν όλα. Είμαι σε μια φάση ζωής που σκέφτομαι πολύ σοβαρά τα επαγγελματικά μου βήματα. Θέλω στο περιβάλλον που βρίσκομαι να περνάω καλά. Δεν είμαι 25 χρόνων για να συνυπάρχω με ανθρώπους που μπορεί να έχω προστριβές. Οι συνεργάτες για μένα είναι το παν και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή».