Νουσρέτ Γκιοκτσέ: Η συνεργασία με τον Ρέμο και η επική του μπλούζα σε βόλτα στην Αθήνα!
TV Gossip

Νουσρέτ Γκιοκτσέ: Η συνεργασία με τον Ρέμο και η επική του μπλούζα σε βόλτα στην Αθήνα!

Νουσρέτ Γκιοκτσέ: Η συνεργασία με τον Ρέμο και η επική του μπλούζα σε βόλτα στην Αθήνα!

Μια επική εμφάνιση από έναν επιχειρηματία που θέλει να προκαλεί

Του αρέσει να προκαλεί ακόμα και τώρα που τα εστιατόριά του δεν είναι στα καλύτερά τους. Ο λόγος για τον Νουσρέτ Γκιοκτσέ (Nusret Gökçe) ή επί το καλλιτεχνικότερον, Salt Bae, που έκανε μια επική εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πρώην χασάπης και νυν επιχειρηματίας εστίασης με βασικό υλικό το κρέας, διαθέτει πολυτελή εστιατόρια με το όνομά του σχεδόν σε όλον τον πλανήτη.

Συνήθως επιλέγει να μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Ντουμπάι, Μύκονο και Τουρκία, τη χώρα καταγωγής του.

Αυτή τη φορά άφησε για λίγο τις μπάρες στο γυμναστήριο, φόρεσε μία εντελώς κολλητή και nude μπλούζα που διέγραφε τους μύες που απέκτησε τα τελευταία χρόνια και βρέθηκε στην Αθήνα πιθανόν για επαγγελματικό ραντεβού.

Ο Γκιοκτσέ, που δεν έχει κρύψει ότι όταν ήταν νέος είχε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση, γυμνάζεται σκληρά και εντατικά καθημερινά με κάθε τρόπο πριν μπει στις κουζίνες των εστιατορίων του. Πλέον, έχοντας αποκτήσει σώμα σχεδόν body builder, δεν χάνει την ευκαιρία να το δείξει.

Το top δε που διάλεξε παρέπεμπε σχεδόν στο ότι είναι γυμνός από τη μέση και πάνω. Βέβαια με μια πιο προσεκτική ματιά κάποιος μπορεί να δει ότι είναι οπτικό εφέ.

Η κάμερα τον κατέγραψε να συνοδεύεται από κοστουμαρισμένους κυρίους που δεν ακολούθησαν το παράδειγμά του.

 

Πρόσφατα ο Γκιοκτσέ προανήγγειλε στο Instagram του ότι σύντομα ανοίγει ελληνικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα στο βίντεο μαζί του έχει τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι εκεί, πιθανόν για να τραγουδήσει στα εγκαίνια.

Άλλωστε ήταν ο Γκιοκτσέ που στον γάμο Ρέμου – Μπόσνιακ ανέλαβε χρέη ψήστη για τους δεκάδες καλεσμένους.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

Nusret Gökçe: Η πολυτάραχη ζωή του «βασιλιά του κρέατος»