Ο καλλιτεχνικός χώρος και η ελληνική σόουμπιζ αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου
TV Gossip

Ο καλλιτεχνικός χώρος και η ελληνική σόουμπιζ αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός χώρος και η ελληνική σόουμπιζ αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου

Το μεγάλο «αντίο» στα social media

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Άννας Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (4/5).

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έκανε πρώτος γνωστή την δυσάρεστη αυτή είδηση και «πάγωσε» τους πάντες.

Ο καλλιτεχνικός χώρος αλλά και η ελληνική σόουμπιζ την αποχαιρετούν αφού ήταν ένα από τα εμβληματικά πρόσωπα της υποκριτικής.

Θανάσης Ευθυμιάδης

«Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα… Σ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Efthymiadis (@thanasis_efthymiadis)

Σπύρος Μπιμπίλας

«Αντίο ΑΝΝΑ….Σπουδαία κυρια του θεατρου μας…Αννα του Ελεύθερου θεάτρου που άλλαξε την επιθεώρηση και την ματιά μας.. Αννα της Ελεύθερης Σκηνής και των σπουδαίων ρόλων.. Αννα της ανεπανάληπτης Μαντάμ Σουσούς όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της.. Αννα των τριών Χαρίτων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ..Καλό ταξίδι.. Σ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο Θέατρο και στο κοινό μας».

Αργύρης Αγγέλου

«Αννούλα μου υπέροχη…καλό ταξίδι! Μας την εκανες Μ Σαββατο…θα σ αγαπω, θα σε θυμάμαι και θα ευγνωμονώ το θεό που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας πάνω στη σκηνή, αλλά κυρίως κάτω απ αυτη….. Σ’ ευχαριστώ για ολα!».

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

«Η Άννα Παναγιωτοπούλου. Υπέροχη “Μαντάμ Σουσού”. Μία από τις τηλεοπτικές “Χάριτες” σε τολμηρή “Ντόλτσε Βίτα”. Απολαυστική στο θέατρο από τα “Αλαλούμια” των 80’s, μέχρι το “6ο πάτωμα”. Ιδιαίτερη στη ζωή και κ στις ραδιοφωνικές της εποχές που μοιραστήκαμε στα 90’s. Καλό της ταξίδι».

Χάρης Γρηγορόπουλος

«ΑΝΤΙΟ ΑΝΝΑ 🌹 Υπήρξες σπουδαία! Καλό ταξίδι προς το φως!»

Βασίλης Μπισμπίκης