Ο Σπύρος Μαρτίκας βάλλει κατά του Open Weekend: «Φτηνό κουτσομπολιό»
TV Gossip

Ο Σπύρος Μαρτίκας βάλλει κατά του Open Weekend: «Φτηνό κουτσομπολιό»

Ο Σπύρος Μαρτίκας βάλλει κατά του Open Weekend: «Φτηνό κουτσομπολιό»

Γιατί εκνευρίστηκε ο φαρμακοποιός του Survivor;

Δεν έκρυψε την ενόχλησή του ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον η Ελένη Τσολάκη στο Open Weekend.

Στην πρωινή εκπομπή του Open Weekend προβλήθηκε συνέντευξη του πρώην survivor ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να αναφερθεί στο ριάλιτι επιβίωσης τονίζοντας πως υπάρχουν πολύ πιο ουσιαστικά θέματα να ασχοληθεί κανείς.

«Από την άλλη όταν ξέρεις ότι αυτές οι δηλώσεις θα προβληθούν μέσα από μία εκπομπή, που αν μη τι άλλο δύο χρόνια παίζουμε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, σχολιάζουμε το Survivor, κι έχουμε φιλοξενήσει απόψεις όλων των παικτών που πέρασαν από το παιχνίδι, μου κάνεις εντύπωση πώς επιλέγεις τον μεγάλο σκοπό της ζωής σου να τον προβάλεις μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή; Είτε λες δεν θέλω να μιλήσω και να μου δοθεί το βήμα να μιλήσω σε μία άλλη εκπομπή. Δεν θα ενημερωθεί από εμάς το κοινό να υπάρχει αντιβίωση στα φαρμακεία» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε με μία αιχμηρή ανάρτηση στα social media.

«Αγαπημένο μου Open Weekend θέλω να σας ενημερώσω ότι αν ερωτηθώ για κάτι ουσιαστικό απέναντι σε ένα παιχνίδι που έζησα τόσο έντονα 11 μήνες, σαφώς και θα απαντήσω. Σαφώς και ζητώ τη στήριξή σας για να βρούμε δυσεύρετα φάρμακα που σώζουν ζωές παιδιών με καρκίνο και σαφώς οφείλετε να βοηθήσετε.

Μην στέλνετε λοιπόν επίμονα τη γλυκύτατη ρεπόρτερ σας να παρακαλάει να εκμαιεύσει πληροφορίες, εξυπηρετώντας την ανάγκη σας και τον σκοπό σας για φτηνό κουτσομπολιό και μόνο, που δεν αφορά σε καμία περίπτωση το παιχνίδι. Προς ενημέρωσή σας, στην εκπομπή της κυρίας Μπακοδήμου δεν έχω παρουσιαστεί ακόμη. Σας ευχαριστώ».