Οι καλοκαιρινές τηλεοπτικές παρέες που θα ζηλέψεις!
TV Gossip

Οι καλοκαιρινές τηλεοπτικές παρέες που θα ζηλέψεις!

Οι καλοκαιρινές τηλεοπτικές παρέες που θα ζηλέψεις!

Οι φωτογραφίες από τις αξέχαστες στιγμές των διακοπών τους

Συνεργάτες στην οθόνη, φίλοι στην προσωπική τους ζωή.

Πρόκειται για ανθρώπους της τηλεόρασης που μέσα από τις συνεργασίες τους κέρδισαν φιλίες και η καλή χημεία τους συνεχίζεται και εκτός τηλεοπτικών πλατό.

Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα πολλοί εξ αυτών αποφάσισαν να περάσουν μαζί τις διακοπές τους.

Στην περίπτωση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Παύλου Σταματόπουλου η φιλία τους έχει εξελιχθεί και σε κουμπαριά. Οι δύο κολλητοί μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» πέρασαν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Πάτμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Μία από τις πιο δεμένες τηλεοπτικές παρέες είναι αναμφίβολα αυτή του «Καλύτερα δε γίνεται» όπου συχνά ο φακός των φωτογράφων τους έχει απαθανατίσει σε δημόσιες εξόδους τους. Το φετινό καλοκαίρι μάλιστα η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ετοίμασαν βαλίτσες για Αργολίδα εκεί όπου χαλάρωσαν και γέμισαν τις μπαταρίες τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά στο Happy Day αναχώρησε για τον αγαπημένο της προορισμό την Πάρο.

Εκεί συνάντησε και τη Μάρα Ζαχαρέα.

Οι δύο κυρίες της τηλεόρασης έχουν δημιουργήσει μία δυνατή σχέση που κρατά χρόνια και αρκετά καλοκαίρια περνούν χρόνο μαζί στο όμορφο νησί των Kυκλάδων.

Όπως είδαμε στα social media η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισκέφθηκε και την Αντίπαρο περνώντας χαλαρές στιγμές και με την Όλγα Λαφαζάνη.

Χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια και μιλάμε φυσικά για τη φιλία της Μάρας Ζαχαρέα και της Τίνας Μεσσαροπούλου.

Κάθε χρόνο οι δύο καλές φίλες φροντίζουν να συντονίζουν τις διακοπές τους έτσι και φέτος αντάμωσαν στην Πάρο.

Στη μαγευτική Σαντορίνη ο Κώστας Φραγκολιάς βρέθηκε με τον Δημήτρη Παπανώτα και απαθανάτισαν τη στιγμή με φόντο ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα ενώ περατζάδα έκαναν και στη Μύκονο.

Κολλητοί φίλοι και ο Νίκος Μουτσινάς με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Μπορεί η μοίρα να τους έφερε «αντιπάλους» στη μεσημεριανή ζώνη όμως δεν άφησαν τον ανταγωνισμό να μπει ανάμεσα τους.

Οι δύο παρουσιαστές επέλεξαν να περάσουν μαζί λίγες μέρες αυτό ο καλοκαίρι ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές και στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Στο Κουφονήσι βρήκε άλλο ένα καλοκαίρι την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου.

Οι δύο επιστήθιες φίλες παραθέρισαν και φέτος στον επίγειο παράδεισό τους και φυσικά γέμισαν με άφθονο μπλε το feed του Instagram τους.

Λίγο πριν ξεκινήσει τα φαντασμαγορικά του πρότζεκτ ο Νίκος Κοκλώνης συνεχίζει τις διακοπές τους παρέα με την κολλητή του φίλη, Πηγή Δεβετζή.

Οι δυο τους περνάνε τέλεια κρίνοντας από τις αναρτήσεις τους στα social media.